Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Zhongli'nin nuke skilli çok iyi. 12 sn cooldown, 40 Energy (bayağı spamlenebiliyor demek oluyor bu). Geo pilları da bayağı iyi.

Main dps/carry olarak zayıfmış bir tek, Xiangling kullanın daha iyi diyorlar (ya da daha iyisi, Xiao'yu bekleyin). En iyi yanı build için çok kısıtlı godroll a ihtiyaç duymuyor ATK CritRate CritDMG filan. HP% te çok işine yarıyor(meteor dmg HP ile scale oluyor 33%), Energy Recharge da (cooldown kısa olduğu için ne kadar hızlı energy recharge o kadar çok meteor).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jinx'in Xinyan/Zhongli test streamine biraz baktım. Xinyan'ın motion value baya kötü, psychical carry olmaz gibi belki C6 charge attack dışında. İlginç olan tam tersi Zhongli'nin ki baya iyi o speare vurduğu anda animation cancel yaparak, crescent pike ile. Daha detaylı testlerde daha anlaşılır muhtemel ama Xiangling seviyesinde psyhical carry olma potansiyeli var geo daddynin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JinJinx GeoDaddy'yi gömmüş bayağı. En kötü 5*, rollamayın demiş. Bu bannera rollamayı bırakabilirim (pity counter 60 civarı, softcape yaklaştım).

Öven birkaç tane streamer var ama onlar kamyonla para döküp bütün charları C6 yapan, 5* weapon max refine kullanan, primogemleri resine harcayıp artifact farmda bizden aylarca önde olan tipler, sonra abi bu karakter çok iyi diye geziyorlar, gameplayle alakaları yok. JinJinx işin matematiğini çok iyi biliyor, onun sözü kanundur metaslaving için.

Gerçi 100k+ meteor buildi hala biraz aklımı çeliyor, ama sanırım vazgeçtim.

Bir de diğer yandan Xinyan constellation için rollamaya devam etsem mi diyorum, o işime yarar. Ama pity counterı resetlemekten korkuyorum şimdi de. O konuda ağzım yandı daha önce, Fischl'a constellation düşüreceğim derken Venti C1 gelip pity counterı resetlemişti, bayağı pişmanım. Keşke Klee'ye rollasaydım, hala fire carry eksikliği çekiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Competitive tarafı yok ta spiral abyss tarafı var.

Bir de oyuna yüzlerce dolar gömmüyorsan f2p roll sayısı kısıtlı, idareli kullanmak lazım. Sırada Ganyu var S tier waifu, Xiao var eğer nerflemezlerse SS tier melee dps. Belki güzel başka charlar da vardır. Belki Ayaka çok popüler diye 5* yapmaya karar verirler. Belli olmaz.

Eğer Zhongli tırtsa sonraki bannerları beklemek daha mantıklı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...