Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Yoo sallamıyorum ama resin de harcamıyorum, mesela günde 4 kere layline yapıp çiçek halinde reward u almadan bırakıyorum (anca ertesi gün resetleniyor, 5 gün yapman lazım yani). Bosslarda öyle, git kolay geberen bir tanesini arada kes reward u alma çek git ? . Geçen hafta bu event reward u da gelince 10k cap yaptım ben son gün excess e geçti. Bayağı kolay alınıyor , 25 e geldim bile sanırım. Haftaya 50 ler sonra yatarım ? .

 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, Harvey dedi ki:

video açıklamasına levelini, statlarını ve artifactlarını yazmış. çok über gibi durmuyor karakterin kendisi kırık biraz ?

Perfect değil artifactları belli, ama baya iyi. %54 crit chance var, base stat ve Solar Pearl'dekini saymazsan %24 geliyor substat olarak artifactlardan. Son parçayı crit dmg kullanıyor belli, ve ona rağmen %45 kadar (Daha fazla hatta üşendim şimdi hesaplamaya) crt dmg ekstrası var gene substat olarak. Gene ekstradan baya bi atk veya atk% var genel atk'ından anlaşıldığı kadarıyla. 20 level Geo Cup var. Yani hiç de kötü değil aksine çok çok iyi statlar bunlar.

Ben kendimden örnek vereyim, fragile resinlerin yarısını archaic petra için harcamama rağmen hiç adam gibi parça çıkaramadım. Adamla aynı silahı kullanıyorum, 10 level üzerindeyim. Benim crit chance %38 substatlardan denk getiremedim için, crt damage %120, atk 1600, geo damageimiz aynı videodakiyle. Yani adamla stat başı %16, %45 ve 200 fark var. Ben bunları substat olarak denk getirsem zaten başka bişey istemezdim ?

Qali tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sanırım bırakıyorum oyunu çünkü:

- muazzam miktarda grind istiyor, grind isteyen oyunlardan kurtulmaya çalışırken ağababasını uzun vadeli devam ettirmeye çalışmam çok anlamlı gelmedi. uncap matlar katlanarak arttıktan sonra bitse bu sefer ucu bucağı belirsiz item grind var. xp bas sonra dandik stat çıksın, hadi tekrar baştan. ning'i dün geo elemi gudik claymore charla saatlerce kestikten sonra uncap ettikten sonra bounty boss'tan üstüste 1-shot yiyince dank etti tam olarak.

- bunu yaparken resin isteniyor ama resini vermeyecekleri belli oldu bu yamada. her gün zorunlu ev işiymiş gibi belli saatte oynanmak istiyor, yoksa çöpe gidiyor o grind fırsatı. şu anda resin dolmak üzere, oynamak istemiyorum ve condensed de dolu, zaten bir gece uyusan doluyor hergün harcamak lazım buffer olabilmesi için gene. diğer oyunlardaki gibi bunu serbest bırakmadılar bol keseden dağıtıp, her gece yatmadan önce veya sabah kalktıktan sonra gidip resin harcayayım filan sıktı. bu şekilde oynanmazsa bariz geri kalınıyor oyunda ve oyunun acıması yok, bütün oyun beraber zorlaşıyor ayrı kompartmanlara ayırmak yerine zorluğu.

- gene günlük logine ekmek yok diğer gachalar gibi, draw isteniyorsa hergün ibadet gibi oynamak lazım o daily'leri uzun sürmese de. bazen login yapıp çıkmak istiyorum, o gün oynamak istemiyorum. bunu zorlamayan oyunlara ancak uzun süreli devam edebildim zaten. bu da dün gece cyberpunk videosu izlerken dank etti, şimdi onu oynarken "aaa dur gidip günlük gem için slime keseyim" dedirtecek. zaten halihazırda da doğrudüzgün başka birşey oynayamaz oldum, günlük iki parti resin harcamayla da birleşince hop bir bakıyorum oyuna ayıracağım gün bitmiş.

- ha bunun sonunda da ne oluyor işte lvl 40 charla lvl 70 boss kesmeye çalışmalar, 2 günde 1 adet draw filan. oyunun ilk sunduğu kaynaklar kuruyunca düzenli bir akar kalmadı, draw rate zaten efsane düşük olunca "ya çalışıp çabalayayım tünelin ucu görünüyor" diyemiyorum. jeanne çıkalı 1 ay olmuş işte onunla doya doya oynadıktan sonra wall of grind kaldı geriye sadece. devam edebilirim aslında vaktim var ama bu ayırdığım vaktin sonunda tatmin olmadığımı farkettim. başka gachalarda autoya bıraktığım şeyi burada manuel olarak bininci defa yapınca bunu devam ettirmeye değen bir keyif vermedi. oyun güzel ama keşke normal bir jrpg olsaydı da parası neyse verip oynasaydık. event güzeldi olayları ve charları izlemek olarak, eğlendim aslında.

neyse bu yazdıklarım beni bağlıyor önemli ölçüde çünkü zaten gacha oynuyorum yıllardır ve devam ettiğim oyunlarda sadece halihazırda iyi bir noktada olduğum için, az eforla tatminkar sonuç alabildiğim için devam ediyorum. burada o noktaya gelmek için birkaç ay daha uğraşmam gerek en az, oyunla ilgili ne resin, ne draw rate, ne de gem akışı namına pozitif yeni bir haber gelmediği ve condensed resin de tırt çıktığı için beklemeye değer birşey kalmadı. ancak işte xmas için gacha torbasını ağzını açıp bedava (eventte hamal gibi çalıştırarak değil, gerçek anlamda bedava) draw/char filan verirlerse tekrar düşünürüm.

arasıra girerim belki de daily resin/quest işini günlük devam ettirmeyeceğim sanırım. saydığım herşey textpadle açıp parametreleri ayarlanarak 1dk'de halledilebilecek şeyler ama maksimum para kazanma hırsı yüzünden popüler kaldığı sürece değişim yaşanacağını sanmam. yılbaşına kadar belli olur demiştim işte aşağı yukarı yaklaştık, bakalım şimşek çarpmış gibi birşeyler duyulursa diye takip ederim yeni yıla kadar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla daily 40-50 primogem mi ne veriyor aslında çok da zorunlu değilsiniz hani ? . Ben velkin moon alıyorum 90 login olunca veriyor. Belki 1-2 roll sayınız düşer comission olmadan ama daha rahat olur istediğiniz zaman girer bakar çıkarsınız. Şu resin hedesi daha hızlı olsa sürekli girip çıkmamız gerekecek ben memnunum valla belli bir sınır olmasından.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resini hergün bol keseden vereceksin, isteyen istediği gün istediği saatte oynayacak. O zaman resin satamazsın ama tabii, diğer gachalar gibi sadece drawdan para gelir. 2 ayda 250m kalkmaz o zaman da.

işte jean gelmeseydi geçen ay sonunda zaten bırakacaktım, bir ayda hevesimi aldım. Dün de ning maceram hüsran olunca hype söndü. 2 ay daha harcarsam aslında düzeltirim hepsini ama sonuçta gene hergün hamallık yapmadan gem vermeyen, en kötü droprateli bir oyun bir oyun kalıyor. Uzun vadede kendimi vakfedersem pişman olurum. Zaten zamanımı yetetince yiyor diğer gachalar, tek bu değil.

her yeni char çekince sıfırdan hepsine mat kasmak gerekecek ama her defasında, sonsuz o grind.

neyse takip edeceğim haberleri buradan, gene girip kafama estikçe belki oynarım da günde iki rekat resine doydum.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...