Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

AR45 oldum, merak eden varsa ascension questten sonra ilk iş boss zorluklarını denedim:

Boreas bayağı zorlaştı, AR40 ta da bayağı ciddi bir powerspike görmüştü, bir o kadar daha artmış bence.

Stormterror aynı zorlukta hep, sadece hpsi artıyor. Birazcık daha uzun sürdü kesmem.

Childe AR40'tan daha kolay geldi ama nerflemişlerdi bunu, nerf sonrası AR40'ı tekrar denememiştim. Ama sonuçta şu anki AR45 önceki AR40'tan daha kolay geldi.

Lootlarda da hepsinden 1 Rank 5 Artifact düştü, Stormterror ve Boreas'tan 2, Childe'dan 1 Talent up matı düştü. Önceden baktığım guidelara göre hem artifactlar hem talent matlar için AR45'te 1 turuncu 100%, 2. si de bayağı yüksek bir ihtimal.

Oceanid zaten lanet ötesi bir bosstu o da daha gıcıklaşmış, summonları hem daha tanky hem de daha feci vuruyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı bana pyro da oluyor hah mahsus yapmışlar herhalde. 45 oldum bu arada dvalinden hala nefret ediyorum güya düzeltmişler biraz ama hala karakter değiştirince üzerinden düşüyorsun.

Gerçi elektrik olanını pek denemedim henüz ? , ventiyi giydirdim 4* da olsa anemo dmg olan bile düştü , şapka hp kaldı bir türlü başka şapka çıkmıyor :))

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama Phase 1 ve 2'nin matları aynıydı, sadece toplama yolu farklıydı. 3'te yeni mat geliyor. Gerçi event bitene kadar bir şekilde shard toplamak mümkün olur herhalde.

 

Bu arada 52 tane fragile resin vardı 30 kaldı, hala Fischl'ın Electro setine 1 tane bile güzel parça bulamadım. Venti de öyle, hep tırt rollar geliyor. Gerçi Venti'de yine de seti değiştirdim, set bonusu statlardan daha önemli. Ama Fish'e artık electro setini dizebilmem için iyi roll lazım ATK, Crit Rate, EM filan. Düşen parçalar hep HP DEF.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle oluyor valla şanslı değilsen, ben de biraz AR40 civarı, gerisi AR45'ten sonra olmak üzere 40 kadar resin yakmıştım. O kadar fazla kötü statlı artifact geliyor ki. Ortalama bi Noblesse bide fena olmayan bi VV seti dizebildim o kadar, 2 parça da eh meh Archaic Petra Ning için. Ki bunlar ana statı tutturduğum parçalar, substatları falan öyle ahım şahım şeyler değil.

Millete bakıyorsun crt/crtdmg/atk substatları havada uçuşuyor, şanslı olmadıkça veya resin refresh yapmadıkça çok iyi statlı artifactlar denk getirmek zor. Özellikle birden fazla set lazımsa, ana statları tutturup, 1-2 güzel substat yakalayıp bir sonraki sete geçmek daha mantıklı. Daha sonra dönüp daha iyileri için farmlanabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni leakler:

Ganyu 5* olacakmış, ikemen combosunu breakleyecek neyse ki. Ama çok hype yapamıyorum, Ice Amber çıktı. Eğer passive talentları filan aşırı OP değilse wish harcamaya değmez.

Hydro/Cryo setleri de pek güçlü değil sanki. Ama bir yandan fena da değil, işe yarayabilir. Hydro setini Tartaglia'ya özel yapmışlar başka charlar kullanamasın diye.

Minizone açmaları da iyi olmuş. Inazuma gelene kadar oyunu boş bırakmasınlar böyle minizonelar, eventlerle filan gelsinler hep.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok kolay farmlanıyor. 40 resin cost biraz tuzlu geliyor ama ödüller çok iyi (+60 Essence resin costsuz side questlerden geliyor.)

40 Resine 50 Essence. 1 Mor Talent Book=12 Essence (x4 stock), 1 Mavi Talent Book 4 Essence (x12 stock).

Hepsini toplamakta fayda var, 20 resine girdiğin dungeondan 2-3 Yeşil, 2-3 Mavi, 0-1 Mor düşüyor. Mor düşme ihtimali de bayağı az görebildiğim kadarıyla. Düşürebileceğinizin en iyisini %100 ihtimalle düşürseniz bile 40 Resine 4x Rank 4 Book daha iyi (F Rank Luck faktörünü göz önüne alırsak 2-3 kat daha iyi)

 

Crown tabi en önemli mat, şimdi kullanamasak ta end gamede çok önemli, eventten evente 1er tane gelecek. En önce onu almak lazım.

Mystic Enhancement Ore işe yarasa da resin costsuz farmlanabilen bir mat, crystal toplayıp blacksmithte yapılabiliyor. Günlük limiti var sanırım, 30 olması lazım, ama günden güne birikir zaten. Shoptan bunu toplamak pek avantajlı değil bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...