Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Rank 9 a kadar mı ne bildiğimiz materyallerle çıkıyormuş skiller sanırım, Rank 10 da var, sadece bu item çıkartıyor. Ve bu crown of sagehood u başka yerden alma imkanı yok sadece adamların canı ne zaman isterse o zaman reward olarak bir yerde verecek. 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu da koyarsam 3 bow olacak partide artık bow istemiyordum zaten, içim dışım bow oldu. neyse artık daha 2 ay draw yapmam.

stance change'i de beğenmedim trial kastırdı zaten kombo yapmaya çalışınca başka charla stance değiştirip cd'ye giriyordu filan sevmedim onu hiç.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun ya ilerde oynayasın gelir belki. Hydro/cryo artifactları gelecek büyük ihtimal 1.2'de, o zamana fikrin değişirse yeni setlerle yardırırsın. Bana da 2 tane çıktı Childe, Ning gelsin diye basmıştım 1 tane geldi topu topu. 70 level yaptım Childe'ı 1-2 silahla denedim çok hoşuma gitmedi, hydro seti gelene kadar dursun öyle. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tartaglia çıktı diye üzülünecek bir char değil. Melee modunda cooldown olması evet zayıf bir yan ama çok problem değil arada sırayla supportları seçip skillerini ultilerini basarsın maine dönene kadar cooldown biter zaten.

Hydro artifactsiz hali bile çok iyi yalnız, berserkerla gladiatorla filan gayet sağlam vuruyormuş. Henüz denemedim yalnız, kendisine ayrı set kasmaya üşeniyorum, Fischl electro setini tamamlayınca ondaki itemları Tartaglia'ya aktarırım diye bekliyorum, onun için de AR45 bekliyorum (~1k xp filan kaldı yarına artifact farma başlarım fragile resinleri yiyerek). Hydro set gelene kadar Fish'in Zerker/Gladiator setleri idare eder.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tartaglia'da o sorun yok işte melee mode açtığında hep hydro vuruyor. Kullandığı silah ve skill downtime haricinde bowla alakası yok zaten playstyle olarak filan.

 

Bu arada shopta Mora hariç her şeyi aldım, 250x4=1000 shard lazım. Şu anda 346 shardım var, salvage questi bitirmeme de 7 quest var 7x45=315 toplam 661 shard ediyor (Haritada shard toplarken kaç tane kaçırdım emin değilim ama çok eksiğim yoktur herhalde). Şu an için mora sıkıntım yok ama AR50'ye geldiğim anda hepsi 10 saniyede buhar olup uçacak gibi geliyor. Kalan 850000 mora için fazladan 340 shard farmlamaya(150 resin harcamaya) değer mi?

(Gerçi Phase 3'te questlerden kaç shard gelecek onu beklemekte fayda var)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...