Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

12 saat önce, Raze dedi ki:

ninnguang ı 2. main yapayım dedim, cons artsın 1-2 diye de her gem geldiğinde tek tek 15-16 tane açtım. tartaglia çıktı. bunu mu 2. main yapmak lazım ki

aynen bunu yapmaya çalıştım, beidou ve buzcu kedi geldi. tartaklıyor çıkmasın diye durmam lazım artık, 90'a yaklaştı. kısmet işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

meteorların elementlerini tutturmak da gerekiyor galiba ama kastığım cryo karakter yok diye bir wavee girdim lvl75 moblar zorladı özellikle kalkan basan şişko ve hammer abi. benim dpslere de buff olmadığı için bazen ter atıyorum

event çok güzel ve bol ödüllü olmuş. 400 fading star's might var 100 tane exp kitabı demek oha

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WL5 son seviyede 20 Resin = 45 Shard veriyor. 4 Shard = 20k char xp veya 10k Mora. Tek meteor 112.5k Mora veya 225k xp yani. Kıyaslarsak Leylinelar 52k Mora veya 6-7xMavi(5k)+3-4xMor(20k) xp (90k-105k xp)

Farmlaması aşırı avantajlı, x2+ fark var. Özellikle XP kartlarını shopu kurutana kadar farmlamakta fayda var.

 

Knockback çok problem olmadı Venti sağolsun hepsini bir yere toplayıp 3-5 saniyede nukelayabiliyorum Fischl+Xianglingle. Bir de Fischl 60% event buff aldığı için kolay kesiliyor. Ama evet, main charın event buff listesinde değilse biraz zorlayabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonraki banner bayağı iyi. Biri yeni Fire Claymore charı (Xinyan), Razor ve Chongyun. Bana claymore charı lazım, Noelle hariç hiçbiri yok, kendi aralarında anlaşmışlar gibi hiçbiri düşmedi. Fire charı konusunda da eksiklik çekiyorum, Bennett ve Xiangling var ama onlar support daha çok, bana main dps/carry lazım. Xinyan güçlüyse belki işime yarar (Diluc düş artık).

ZhongLi çok lazım değil gerçi ama düşerse de itiraz etmem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi ya event, milletin hesapladığına göre fragile resin kullanmadan veya resin refresh yapmadan shoptaki exp book/mora komple alınabiliyormuş.

Event bitsin bi vaporize/melt comp yapmayı düşünüyorum, hep random takıldım şimdiye kadar. İlk takımım Razor/Xiangling/Fischl/Barb'dı ama hiç birini sevemedim, bunlar geldi diye en başta takıldım öyle, bide Noelle levellamıştım biraz abyss için. Daha sonra Ning'i main dps yapıp, Venti ekledim takıma, dedim bir dps daha çıkarırsam bannerların birinde, Ning'i sub carry olarak kullanırım. Childe çıktı hoşuma gitmedi, zaten 120931 tane karaktere birden odaklanınca ne materyal kaldı ne mora ne birşey. 

Bu eventtan gelecek kitapları morayı vs. biriktirip Bennet/Xinqgiu/Chongus tarzı bir takım yapmayı düşünüyorum, hem open world dolanırken hem abyssde kullanmak için. Son karakter Diona olur heralde, shield var, aoe heal var, aoe cryo var, Chonchonla beraber cryo resonance olacak bide. Artifactlar, silahlar falan kafamda hazır. Günlük resin refresh de yapmayı düşünüyorum 1 kere, zaten 16-17 tane karakter oldu, 2-3 ay herhangi bir bannera gireceğimi sanmıyorum olanlara odaklanırım. Bir beklediğim Ayaka var o da hemen gelmez muhtemel.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 160 resin ile 8 kere meteor yapsan 45*8 = 360 olmuyor mu , 150 tane Heroes Wit mi ne var 4 costtan 600, 2 günde hallediyorsun ? gerisi bonus. Daha da çok zaman var hani acele etmeden rahat rahat shop u boşaltmak mümkün. 2. item ne kadar düşecek bakalım orada skill itemları daha ilginç.

Experience hızır gibi yetişti yanlız 15 tane mi ne kalmıştı bende 150 alıyorum şimdi 2 sindende mis ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knockbackleyen ve devamlı shield açan moblar gelirse sıkıntı çıkarabiliyor, özellikle de saldırırken otomatik hareket eden charlarla. ama düz lapacılar gelirse sorun olmuyor. yalnız nasıl bir ayar çektilerse kendi kurduğum overload setup kendi kafamda patlıyor. onun dışında iyi olmuş ama eventin gezme gerektirmeyen aşamaları. fiş & mona = ?

condensed resin çalışmıyor ama event'te, coop domain hariç bayağı çöp çıktı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...