Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Oo çok iyi. Lazımdı böyle bir şey. Consumable mı bunlar yoksa bir defa craftlayınca sınırsız kullanabiliyormuyuz? Teleportera 7 gün demiş ama diğerleriyle ilgili bir limit belirtmemiş.

Bir de haritada küçük bölgelerdeki exploration progressi belirtmesi çok iyi olmuş. Nereleri kaçırdım bilmeden boş boş geziyordum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim anladığım compass consumable değil cd si var. 

Diğerleri genelde tek kullanımlık, veya bir halt yapınca kırılıyor/yok oluyor. Mesela portatif kazan için dibinde combat a girerseniz kırılıyor yazıyor. Portatif waypoint ise kullanıldığında gidiyor, ama o waypoint başka yere yenisini koyana kadar duruyor.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

27 dakika önce, Laurelin dedi ki:

permanent bannerdan garanti SSR im geldi pity den

aquila favonia

kufrediyimmi, seviniyimmi bilemedim. en azindan jean ile iyi gidiyor, polearm veya catalyst vs de cikabilirdi meh

Yeterince 5* karakterin yoksa permanent bannera gitmek mantıksız ya tatsız olmuş biraz senin için. Bana sorarsan oyunun verdiği fate ler harici oraya atma bundan sonra karakter istiyorsan rate up event bannerlarına at gemlerini ve event fatelerini. Rate up 5* karakteri sevmediysen bile en azından 4* ların consları açılır/fullenir. Çoğu 4* consları fullken 5* dan daha iyi oluyor. Permanent banner da bisürü silah olduğu için karakter çıkarmak çok zor. Oradaki karakterler event bannerında da var. Ek olarak pity bi sonraki event bannera aktarıldığı için yetiştiremezsen bile öbür karakteri alırsın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kleeyi mumla arıyorsun oyun ilerledikçe ehu. herşeyi kleeye gömdüm gelsin diye ama gelmedi. jean ile girdim kicklediler lol.

perma bannerdan her bir char başına iki silah gelecek, non rate up char için gene temp banner daha iyi. çok düşündüm ama perma bannerın hiç esprisi yok şu an gem kullanmak için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önümüzdeki bannerlar bayağı iyi eğer leakler doğruysa.

Zhongli bannerında full claymore charları var Razor, Chongyun, bir de yeni bir Fire charı var o da claymore sanırım. Bende claymore charı olarak bir tek Noelle var ama o C6 olmadıkça çok güçlü değil. Bu bannera sırf 4* claymore charları için bile rollarım. Özellikle Chongyun lazım bana, düzgün ice charım da yok.

Childe bannerını atlarım diyorum ama yeni charlar iyi çıkarsa fikrim değişir. Eski char olarak Beidou iyi Ningguang orta sanırım ama ikisi de işime yarar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 karakterimin biri 80lv diğer 3 ü 70/80 duruyor sadece ascendleri açıldı levellayamadım 70 den 80e 80 tane mor xp kağıdı istiyor 3 karakter için 240 mor xp kağıdı lazım ? şu 1.1 de gelecek yeni görevler için bekliyorum görevlerle 2-3 lv bile atlasa karakterler kar ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Charlarınızı sakın ascendlediğiniz anda 80'e kadar levellamayın zaten. XP cardları 79'a kadar yedirip bırakın. Moblardan çok az xp geliyor olsa da azar azar birikiyor o, sonuçta onlarca xp card ve gold tasarruf edebiliyorsunuz. Özellikle level 50 sonrasında çok fark ediyor.

Tabi aynısı önceki ascendlar için de geçerli, charı o anda hemen ascendlemeyecekseniz 1 level eksik levellayın. Ascend için gerekli ranke geldiğinizde ve matları topladığınızda xp eksiğini o zaman kapatırsınız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun ilk görevlerini oynuyorum, burada yazdıklarınızdan bir bok anlayacak kadar derinlere girmiş değilim. ama başlangıçtaki questler çok keyifliymiş.

Switch'te bir sürü böyle oyun vardır herhalde, alıp oynayasım geldi onları.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ning bende yok ama bayağı güçlü sanırım, coop dungeon yaparken bayağı sağlam vuran birkaç kişi gördüm. Elemental reaction filan dinlemeden carryledi grubu. Ama belki char tırttır kullandığı silah/artifactlar çok OPdir, kastıktan sonra Amber'la bile Spiral Abyss F12 kesebiliyorlar. Geo Artifact seti tamamladıysa bayağı iyi bir bonusu var onun (in-game text yanlışmış, RES değil Damage bonus veriyormuş 35%)

Diona veya Childe/Tartaglia iyiyse onların bannerına gömmeyi planlıyorum ne varsa ne yoksa, Ning o arada düşer belki. Ama eğer o charlar tırtsa bir sonraki ZhongLi ve Claymore trio bannerını beklerim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ning iş yapıyor baya main dpsim diğer çıkanlara ısınamadığım için. 2x archait petra 2x gladiator/berserker ile güzel vuruyor. Silah olarak battle pass silah iyi, 5 starlara girmiyorum fakırız, gachalardan Widsith, Eye of Perception iyi, şu yeni starglitter ile alınan Blackcliff de fena olmaz crit dmg substatı var. Ayrıca Prototype Malice kullanınca semi-healer oluyor enerjisi çat pat dolduğu için, abysste falan öneririm Malicei. Hatta open worldte dolanırken healer kullanmıyorum Ning'te Malice olduğu için, her burst basışında %12 civarı heal gidiyor herkese mis gibi.

Qali tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...