Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

ben oyunu bayaa sevdim, map gezmesi falan zevkli yalnız 2. party ye tek tuşla geçme gelmeli. bişeyi açmak için başka element gerekiyor 2 saatte party değiştiriyorum

@HarveyQuinn  o party de reaction az olmuyor mu? bazıları dps elementinden bi char daha bulunmalı bar ı erken doldurmak için diyor ama sanki reaction fakiri kalıyon öyle.

benim takım keqing fisch qiqi venti idi, keqing mona qiqi venti yaptım çok daha iyi oldu

Raze tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hariç ?

server duyurusu gördüm ilk defa bakım için 1 saat içerisinde kapanacaktır lütfen ona göre hazırlanın diye yukarıdan şerit çıktı heuae.

Ooo 240 primogems veriyorlar beleş ? server maintenance için. 4 saati geçen her bakım için 60 daha, millet açılmasın der ueah.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka maka f2p 5 tane 5* oldu

Barbara kullanan varsa çılgın bir catalyst var 3* olduğu için çok kolay 5e refinelanıyor. 10 saniyede bir sonrakine 48% attack veriyor 20 saniye cd ile. Boss ve elitelerde zaten dmg pencereleri 5-10 saniye olduğu için 100% uptime +48% attack gibi düşünebilirsiniz. Yanında HP. Veriyor. BAYAĞI iyi

Thrilling tales of dragon slayers ismi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jean banner ileride gelebilir diyenler olduğu için wish kullanmadım ama oynayasım da kalmadı hani jean olmadığı ve edinme ihtimali sıfıra yakın olduğu için. daily ve 120 resin yapıp çıkıyorum. bilmiyorum ne yapacağım. ? surveyleri doldurdum oyununuz güzel monetization kötü diye, sallayacaklarını sanmam gerçi millet ne yazsa da, 100m$ kaldırmışlar bile.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...