Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Şu limited time bannerlardaki charlar banner bitince tamamen gidecek mi yoksa normal draw poola düşüp rateupsız bir şekilde devam mı edecekler?

Şimdiki bannera daha fazla rollamak istemiyorum istediğim her şey geldi ama Fish'in constellationlarını tamamlasam çok iyi olurdu. Banner bittikten sonra da düşme ihtimali olacak mı? Yoksa başka limited bannerda tekrar gelmesini mi bekleyeceğiz?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Venti exclusive sanırım, yani yine venti banner gelene kadar beklersin o sebeple aciliyeti daha fazla bence. Ayrıca bayağı işe yarıyor. Diğer 4 yıldızlı olanlar düşmeye devam edecek ama öncelikli olarak değil. Gerçi barbara ve Xian beleşde geliyor 1. kopyaları, tek Fischl aslında orada tek önemli. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fischl için istiyorum zaten. Venti 1 tane düştü yetiyor, constellationlarını tamamlamak gibi bir hevesim de yok 5* charlara. dünyadakibütünolasılıklarıntoplamı.jpg

Ama 4* charlar için mümkün, özellikle Fish full constellation aşırı iyi hem dps hem support olarak ama normal bannerlardan da düşebilecekse beklenir yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...