Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2021


khalad

Öne çıkan mesajlar

indirdim baktım gerçekten eser miktarda QoL değişiklikleri olmuş, özellikle maç ekranındakileri sevdim ama single fm halen 1-2 günden fazla oynayamıyorum ben yav. online var demeyin dandik online bunlarınki, sadece fm live oynayanın tatmış olduğu o online playi istiyorum ama zor kaç yıl oldu halen gelmedi. aylık sub olsa da mmoyla uğraşmak zor tabii, editoru 24$'a satmak varken ne kasacan ?

 

kaç yıl oldu derken tam 10 yıl olmuş lan vay be o kadar geçmemiştir diyodum

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

TR ligi bayık geliyor bana, Premier lig favorim. Leicester City ile 2 sene üstüste şampiyonluk ve Avrupa kupası aldım CL finalinde Liverpoola yenildim, hile gibi takım bu Lpool hele Mane ve Salahla. 

Ödemeyi 3-6 taksitle yapınca hemen her oyuncuyu alabiliyoruz bu kulüple bile, bu biraz basitleştiriyor ama gencecik 100-200k lık adamlara 40-50m euro istiyor takımlar, bu da sinir bozucu ve gerçeklikten uzak bişey. 

Her iki sezonda 400er m euro harcadım ve 150-200er milyon euro para kazandım, geleceği ipoteğe girdi kısaca kulübün:) 

Se7en diye bir taktik var Steam Atölyede, 4231in modifiyesi ve santraforum 50 gol atıyor sezonluk bu taktikle, öneririm sizede.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, ortega dedi ki:

Her iki sezonda 400er m euro harcadım ve 150-200er milyon euro para kazandım, geleceği ipoteğe girdi kısaca kulübün:) 

Sorun bu zaten.

Gelecek ipoteğe falan girmiyor aslında. Sen harcadığın 800m euroyu elindeki 5-6 adamı çıkararak anında kurtarabiliyorsun. Çünkü FM'de gerçek hayatın aksine başarısız transfer yapma olasılığın çoooooooook daha düşük. AI transfer konusunda asla ve asla oyuncuyla kapışamıyor. 

O yüzden diyorum ya. FM multiplayer gibi görünmeyen ama aslında multiplayer oynanması gereken bir oyun. İngiltere'de top 10 olmayan bir takımı al, 5 tane de senin gibi iyi bilen birilerini bul. Beraber oyuna başlamaya kalk. Bak bakayım o 400'er milyon eurolar ne oluyor ? 3-30 paraya aldığın Thiago Almada'ya ve Almada'nın potansiyel 5 alternatifine tabiri caizse saldıran birileri olunca oyun zevkli oluyor. Üstüne aynı ligdeki rakiplerin senin çöplerini satın almak istemedikleri için oyuncu satmak da ciddi zorlaşıyor. Mesela geçen sene neden bilmiyorum ama allahın Kabaselesi'ne newcastle 20m para sayıyordu oyun başında. Newcastle'ı kontrol eden sen olsan değil 20, 2m vermezsin. Bak yine aklıma geldi sinir oldum.

20-147479-christian-kabasele.jpg

BU NEDİR YA!!! AI bu adama peşin peşin 20m veriyor!!! 20!!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be elma...

11 tackling 11 marking 13 positioning... PL'de hallaç pamuğu ederler:D Hani genç olsa, mentalinde azıcık da olsa elle tutulur bir şey olsa, biraz da staminası olsa MC'de kullanmaya çalışırsın ama.. ııh. Bu haliyle kümede kalmaya çalışan Championship topçusu olmaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Decisions da 12. Üstüne yaşı da 28, daha da artmaz. Hayvan gibi fizikli, ortalama teknik, yoklukta giderli Anadolu topçusu olmuş. Tam 15 sene öncesinin Gençlerbirliği oyuncusu. Youla'lı, Skoko'lu, Nihat Baştürk'lü falan.

Heading 15 bak, kornerde yükselip gol çakar sürpriz ara ara.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...