Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma


Archangel_

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda; 2022-2023 futbol sezonu ve devam eden sezonlara ilişkin olarak, TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Haklarının Devrine ilişkin düzenlenen Yayın İhalesi ile ilgili bir değerlendirmede bulunmuştur.

Yönetim Kurulu; daha önce oluşturulan 9 kişilik Yayın İhale Komisyonu’ndan 7 üyenin ayrılmış olması nedeniyle Komisyonun işlevini yapamaması, İstekli’lerin ihale şartnamesindeki şart ve koşullara uygun teklif vermemesi, bazı paketlere şartnameye uygun verilen tekliflerin toplamının hedeflenen fiyatın çok uzağında kalması ve yayın sektöründeki koşullar nedeniyle, 2022-2023 futbol sezonu ve devam eden sezonlara ilişkin yayın ihalesini iptal etmeye oy birliği ile karar vermiştir.

Yukarıdaki koşullara ilave olarak, transfer sezonunun açılması ve Kulüplerimizin transfer döneminde sağlıklı bir planlama yapabilmesi, liglerin başlamasına çok az bir süre kalması nedeniyle yeniden bir ihale düzenlenmesinin de mümkün olmadığı göz önünde bulundurularak, mevcut yayıncı Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2 yıllık uzatma sözleşmesi yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir."
 

Yuh artık ..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Düzenlemeye göre,

Süper Lig kulüplerinin A takım listesinde bulunduracağı en fazla 14 yabancı kuralı devam edecek

ve transfer dönemi içerisinde yabancı oyuncu transferlerini daha rahat yapabilmeleri için imzalamış oldukları sözleşmeler tescil edilecek.

Transfer döneminin bitiminde ise A takım listesinde yer alan 14 yabancı futbolcu dışında kulübe tescili devam eden yabancı oyuncular, maçlarda forma giyemeyecek. Ayrıca kulüpler her bir futbolcu için federasyona 500 bin lira altyapı fon bedeli ödeyecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Açıklamaya göre Süper Lig kulüpleri, en az 1'inin 01.01.1998 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması şartı ile A takım listesinde en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazma hakkına ilaveten, 01.01.2001 ve daha sonra doğmuş olmaları şartıyla,
14 yaş altı milli takımı dahil olmak üzere ülkesinin milli takımlarında en az 10 müsabakada oynamış olmaları, ülkesinin 21 yaş altı veya A milli takımlarında toplamda en az 3 defa oynamış olmaları, FIFA’nın 23.06.2022 tarihinde ilan ettiği dünya sıralaması listesinde ilk 20 sırada bulunan ülke federasyonlarının en üst veya bir alt liglerinde toplamda 25 maçtan fazla süre almış olmaları, kriterlerinden herhangi birine sahip olmaları koşulu ile 3 yabancı uyruklu futbolcu ile de transfer ve tescil dönemleri içerisinde sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A takım listesine yazabilir.

?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- Alöö, federasyon mu? Şu yabancı kuralını bi elden geçirin, bize kıyak geçin. Bi sürü adam kaldı elimizde.
- Tamam Ali başkan, ayıpsın, kaç yabancınız var?
- 22
- Oha Ali başkan naptın, yollayamıyo musunuz hiçbirini?
- Bi tane yollarız
- Ya 21 yine çok
- La olum bugüne kadar her sene yabancı kuralını bize göre ayarlamadınız mı, ne zaman işimiz düşse ayar çektiniz, ne zaman GS iyi yabancı getirse düşürdünüz işte, yine aynı şey olacak. Zamanında şikeden ceza yediğimizde ceza sonrası kural değiştirip lig düşürtmediniz, yetmedi puan farkı kapansın diye playoff çıkarttınız bize özel tek senelik. O göze çarpmadı da bu mu çarpacak?
- Yeeani bi haber çıkartıp yoklayalım ama başkan 21 ne, olmaz sanki o iş?
...
- Başkan çok tepki verdiler, lig başladıktan sonra yine Fener'e göre kural değişikliği var diyolar
- Lan yapın işte bi ayar
- Elden gelse yaparız başkan...
- Bari 3 tane falan ekleyin fazladan.
- Tamam, bak o olur , okadarını yediririz. Sizin yabancıların özellikleri ne, onlara uygun kılıf hazırlayalım. Milli takım, yaş, geldiği lig falan yazın ortaya karışık bi salata kural çekeriz 3 adamlık. Yollayın siz, bizim çocuklar halleder, akşama açıklar ek kuralı.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yönetim kurulunun toplantı yaptığı sırada silahlı saldırıda bulunuldu.
TFF binasında başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına 7 kurşun isabet ettiği ifade edildi. Gerçekleştirilen saldırıda kimsenin yara almadığı ve kamera kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

https://t24.com.tr/haber/tff-nin-riva-daki-binasina-silahli-saldirida-bulunuldu,1056591

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TFF Başkanı aptal aptal konuştu bu olaydan sonra, işte fanatizmi bırakalımdır yok şöyledir böyledir. Kardeşim 2 hafta önce bulunduğun konumu unutup, esip gürleyen, masaya yumruğu vuran, sert sert konuşan sen değil miydin. Kürsüye geçince kulüplere posta koyup, devamında yaptığın yumruk vurmaların taraftarda etki yaratmayacağını düşünmek zaten aptallık. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • Konu başlığı Cthulhu tarafından Süper Lig Genel Tartışma olarak değiştirildi
×
×
  • Yeni Oluştur...