Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma


Archangel_

Öne çıkan mesajlar

16 dakika önce, sardalya dedi ki:

kim kimin boynuna dirsek dayiyor itiyor, siz fb maclarindan alisiksiniz serdar aziz’e herhalde.

2 vermisler hakkaten rotasyon bonusu ? 5-8 istemiyle pfdk’ya gondermemisler miydi

marcao’ya ne verildiyse onu bekliyorum ?

yani marcao takım arkadaşına 1 kafa 2 yumruk attı saha ortasında, çok da aynı değiller ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saha içinde de gergindi elemanlar atakan da çok sert oynadı, irfan da. onun gerginliği ile kesin küfürleşme bişi oldu koridora girerken irfan da çubuklu formaya güvenip gitmiş üstüne. yumruk yok tekme yok 20 maç ceza mı istiyordunuz it dalaşı yapıp ayrılmışlar büyümemiş bile. 2 maç yazdık yukarıda 2 maç verildi bir şeyi de abartmayın bir kere ya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Kemer takmayıp kemer girişine de toka takmış taksici gibi. Videodan anladığım kadarıyla da yağışlı havada hız yaparak giderken kontrolü kaybetmiş önce bariyere çarpmış sonra arsaya yuvarlanmış. Haberde yazana göre bunlar olurken camdan fırlamış. 

Dünya para kazansan da içindeki apaçilik durulmuyor demek ki. Adam gibi taksaymış şu emniyet kemerini şimdi haberler bu arabadan sağ çıktı, inanılmaz görüntüler için tıklayın minvalinde olacaktı. 

ARE

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

"Yayın ihalesine katılabilecek olan sermaye şirketleri ile kamu kurum ve kuruluşları ve ortak girişimler/iş ortaklıkları; İhale Genel Şartnamesi ile birlikte Paket 1-A, 1-B, 1-C, 1-D, 1- E, 1-F ile Paket 2, Paket 3 ve Paket 4 Özel Şartnamelerini içeren ihale dokümanını, satış bedeli olan 150.000 TL'yi TFF'nin Denizbank A.Ş. banka hesabına ödeyerek Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Çayağzı Köyü Riva/Beykoz/İstanbul adresinde mukim TFF Mali İşler Direktörlüğü'nden yetkili kişilerce teslim alabilecektir. 

Teklif vermek için son tarih 14/02/2022 Pazartesi günü saat 14:00 olup, verilen teklifler Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecektir."
 

TFF

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

..

Süper Lig'in yayın ihalesi hakkında konuşan Nihat Özdemir, kurumların yayın ihalesine ilgi gösterdiğini ifade etti. Özdemir, "14 Şubat'ta yine bu salonda saat 14.00 civarında son teklifleri alacağız. İhale komisyonuna dün davet mektuplarını yolladım. Pazartesi günü saat 12.00'de burada buluşacağız. Akşama kadar ihale sürecini yürüteceğiz.

Şu anda 8'in üzerinde ihale dosyası alanlar var.

Birçok konuda bize sorular yolluyorlar. İlginin iyi olduğunu söyleyebilirim. İnşallah iyi bir teklifle gelecekler, iyi bir ihale, yarışma olacak. Sonunda kazananla önümüzdeki sezondan başlamak üzere 3 veya 5 yıllık anlaşma imzalayarak yolumuza devam edeceğiz. İyi bir teklif gelmesini bekliyorum.

..

www.ntvspor.net

8 mi?

Bu kadar parayı verecek 8 şirket var mı?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...