Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon Prime Geldi


GERGE

Öne çıkan mesajlar

ya aslında ne belgeseller falan var prime video'da. şu an yaptığım iş, geçmişte yaşanmış cinayetler, suç olayları vs. üzerine mini belgeseller hazırlıyorum. Footage bulmak için interneti tarıyorum, yaptığım her olayda nerdeyse, o işin bi belgeseli yapılmış ve prime video'ya link çıkıyor. linki açıyorum not available at your country. Ebenizin şansölyesi, tamam 8 liraya okey ama artık YAPCAKSINIZ.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s, 26.04.2023 09:58 tarihinde dedi ki:

Clarkson's Farm için bile yeter aslında da stremio varken gereksiz kalıyor ya. tv'ye de kurdum zaten direkt stream ediyor her bir haltı. Hepsine üye olmak da kötü, hiçbir şey seçemiyor insan. Şu an exxen, disney, netflix, amazon, blu var çok çeşitlilik nedeni ile bir şeye odaklanamıyorsun 

plex (free) gibi bir onyuz kurarsan, streaming servislerinden de dizi ekleyebiliyorsun/cekebiliyor

ayri ayri applerini acmana gerek kalmiyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Primevideo işin tuzu biberi, herhangi bir ürünü piyasadan daha ucuza akşam sipariş verip sabahına kapına kadar getirilerek alabilmek şahane. 

8 kilo deterjan aldım Amazondan, kapıma kadar getirdiler. Kendim gidip satılan en yakın marketten alsam ya 15-20 dk 8 kilo paketi taşıyacağım ya da taksiye binsem indi bindi 30 lira yazacak. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...