Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon Prime Geldi


GERGE

Öne çıkan mesajlar

48 dakika önce, serjuhan dedi ki:

Çoluk çocuk olunca derdimiz o oluyor. Ben de oto koltuğunda güzel bir fırsat yakaladım değerlendirdim. İyi oldu valla. Hardware tarafında hiç hareket yok. Amazon.de'de logitech tarafında filan sanırım güzel şeyler var. Ama euro 9,30 işte ?

BeSafe Izi Turn I-size mı aldın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

curved monitorler yuzde yuz oyun icin,

alacaklar onceden dusunsun.

olduda yazi okuyacaksan yada cizim yapacaksan hic bulasmayin.

iki hafta once arctis 7 yi 100 dolara almistim, indirimli hali turkiyedeki indirimli fiyatindan daha ucuz ?

her donanim artik kendi yazilimini kullandigi icin mouse su olsun klavye bu olsun derken arka plana programlar tikistirmak zorunda kaliyoruz, birde bu programlak bombok driver yukleme olaylarina sahip. 

g602 den vazgecemiyorum, 3 adet olmasina ragmen sanki bir gun uretimden kalkcak diye indirim yakaladikca aliyorum.

logitech gaming software, steelseries software birde msi control center yeteri kadar beni bogmus durumdalar.

eskiden usb gibi evrenseldi bu tip aletler simdi yazilmilariyla birlikte geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Arctis 1-3-5-7 hep aynı kulaklık bu arada, bluetooth, DTS gibi ek özelliklerle farklılaşıyorlar. Mesela Arctis 5'deki bluetooth dongle Switch ile çalışıyor, diğerleri çalışmıyor gibi. Ama sürücü aynı hepsinde.

Yani dediğim kullanım amacınızı iyi seçip alın. Ben sadece bilgisayara bağlı kullanırım diye Arctis 3 aldım, zaten sürekli bilgisayara bağlı olacak, şarj edecek bir şey daha gerekmiyor. Switch'i dışarda kullandığımda kulaklık olarak Jabra Elite 85h kullanıyorum. Onda kabloyla bağlandığımda bluetooth devre dışı kalıyor ama ANC çalışmaya devam ediyor. Uçak için ideal.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

hah o mevzu yüzünden ciddi karışmıştı benim işler bi ara. cuma gelir diye ofise söyledim cumartesi gelicek dediler, sonra cumartesi geliceği için adresi değiştirdim, bu sefer adres deiştirdin diye p.tesine kaldı dediler. bi dünya ona telefon buna telefon yalvar yakar adresi yine eski haline çevirip c.tesi teslim almıştım ama kanser oldum o gün.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Açıkçası Prime'ın kargo olayından aşırı memnun kaldım. Şimdiye kadar 2 farklı şirketle geldi, AGT Kurye bir tık daha başarılıydı. Amazon'da sipariş verdikten sonra tahmini teslim süresi hatta bazen daha öncesinde geldi. AGT Kurye'nin gelmeden haber vermesi işte sitesi üzerinden geri bildirim olayı ise ayrıca güzeldi. Bide çalışan profili olarak diğer kargo şirketlerinden bir tık daha iyiydiler gördüğüm ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...