Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon Prime Geldi


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Amazon Prime gelmiş, ilk ay ücretsiz, sonra ayda ₺7,90.

https://www.amazon.com.tr/prime

Zaten Her ay Amazon'a ertesi gün teslim muhabbetinden 20TL filan veriyordum, bu aynı gün teslim de mevcut olarak çok daha ucuz. Üzerinde her ay 20 küsür TL ödediğim Prime Video da var. Twitch de varmış ama ona bakmıyorum hiç.

Güzel, her şekilde hem kargo ücretinden kârdayız, hem de üzerine Prime Video var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 dakika önce, miyaw33 dedi ki:

Abi deneme için video kısmına us den girdim, sorunsuz İngilizce içerikle izlenebiliyor. Maksimum bir günde kapatırlar yada tüm dünya tr üzerinden prime abonesi olur

Based outside of the U.S.? Some titles might be unavailable in your current location. Go to PrimeVideo.com to see the video catalog available in Turkey.

yok oyle bir sey

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Yıllık yok. Ama olsun, ₺22,50 mi ne veriyordum Prime Video için. Her şekilde onu geçmez, bunun üzerine olsa olsa ₺14,00 hadi ₺19,90 yaparlar. Zaten alışveriş yaparken bu kargo ücretini ayda veriyorum Amazon'a.

Her şekilde internetten alışveriş yapan biriyseniz alınmalı.

Üzerine bir de Kindle Unlimited ve Kindle gelirse ama Kobo'yu da bırakırım, bir Oasis alırım.

Şu anda aylık gelen-giden tablosunda sırf kargo ücreti üzerinden kardayım, üzerine Prime Video gideri de silindi. Almamak ekonomik olarak zarara sokuyor şu anda Prime Video almıyor olsaydım dahi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Oce4n dedi ki:

fazlasıyla iyi bir fiyat. aldım hemen. fakat enpara kredi kartlarında sıkıntı çıkarttı nedense. banka kartını ekleyince çalıştı.

ben de tam olarak bunu sormaya gelmistim. niye boyle oluyor ki.

`Ödeme aracınız doğrulanamadı. Lütfen ödeme aracınızı güncelleyin veya yeni bir ödeme aracı bilgisi girerek tekrar deneyin`

bu sekilde bir hata mesaji aliyorum enpara kk ile
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

the office için 6 aydır kullanıyordum. diziyi bitirip kapatıcaktım son bölümdeydim. bugün bu haberi aldım. amazon.comdan üyeliğimi iptal ettim sonra tr sitesinden tekrar üyelik başlattım. para iadesi yapıcaz diye mail attılar. sonra global hesapta üyeliğinizi iptal etmeniz gerekiyo para iadesi sağlayamıyoruz diye mail attılar. bug oldu heralde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ölücülerin klasik itemi olan enpara ile yüklenince büyük ihtimalle duplicate onlarca işlem isteği nedeniyle kısıt koydu banka sfsdf.

ben direkt üye oldum ya amazon dizileri yanında buffy, battlestar galactica, parks & rec falan aga her türlü izlenir, zaten netflix'te izleyecek bir şey kalmamıştı averaj şeyleri izliyorduk artık. rekabet iyidir hem netflix fiyatları da düşürür.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enparayı mc veya visa gibi kredi kartı olarak görmüyor da banka kartı gibi görüyor sanki. enpara banka kartını kullanınca sıkıntı çıkmadı.

fakat farklı bir sıkıntı var bende telefon ile giriş var bende login olmaya çalışıyorum doğrulama sms i gelmiyor ne yaptıysam....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...