Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaralanmalı kazada prosedür nedir?


Litminov

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta sabaha doğru sarı ışık yanıp sönen ana yoldan 50 ile giderken kırmızı ışık yanıp sönen ara yoldan bir anda önüme araba fırladı fark ettiğimde karşımdaydı ve frene basmam fayda etmedi sağ arka çamurluktan vurdum. Araba da hızlı geldiği için kaldırımdaki yayaya çarparak durdu. Neyse ki yayanın bir sağlık sıkıntısı olmadı ve ucuz atlattı. Ancak yaralanmalı kaza olduğu için trafik ekipleri geldi. Alkol testi verdik, kan vermeye hastaneye gittik kan testini de verdik. İki tarafta da alkol çıkmadı. Sonra ifadelerimiz alınmak üzere karakola gittik. 3 taraf da şikâyetçi olmadı ve işlemlerimizi tamamlayıp karakoldan ayrıldık. 

Benim rapor için karakola gitmem lazımmış ancak 5 gündür raporun çıkmasını bekliyorum Sürekli yarın tekrar ara deniyor aradığımda. Yarın gidip soracağım artık. Bu gibi durumlarda uygulanan prosedürler nedir bilen var mı? Kimse şikâyetçi olmasa bile kamu davası açılıyormuş sanırım. Ben edevlette kavşaklardaki hız kuralına uyulmadığı için ceza almışım gözüküyor ancak başka bir bilgi bulamadım. 

Litminov tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler. Sürücülerde ve yolcularda herhangi bir sıkıntı yoktu. En büyük korkumuz yayaya bir şey olmasıydı zaten. İşlemler bittiğinde bırakmak için teklif ettik ancak iki tarafın da araçla gelen yakınları vardı. 

Litminov tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...