Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

https://www.90min.com/tr/posts/6513421-simon-kjaer-hakkinda-futbol-hayati-bitti-iddiasi

 

Alıntı

ÖZEL | Simon Kjaer’in belinde 4 milimlik bir kayma var. Riskli bir bölgede olduğu için müdahale edilemiyor. Bu yüzden yüksek seviyede futbol oynaması artık kolay değil.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) December 7, 2019

FDGHFGKHKFG.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi bu bir de ahmet ercanlar var inanılmaz boş adamlar.bunlar gibi dahası da varda bu ikisi inanılmaz gözüme batıyor acayip kılım ikisine de ? ahmet ercanlar hele tam bir koç yalaması bir ara tüm galatasaray taraftarına pkk lı dediği için televizyonlara çıkamamıştı adamın ALİ diye kitabı var ya askldghghlasdgna 

futboldan anladıkları yok her yazıları da ayrı bir fenerbahçe yalaması taraftar gazlaması bu adamları kim niye takip ediyor kim iş veriyor anlamak güç

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 03.07.2021 at 15:32, Borlach dedi ki:

Diego ve kjaer'i unutmamak lazım. Diego bizden gittikten pereira hayatımda gördüğüm en kötü hoca diye açıklama yaptı.

Fener'in o kadrosu kağıtta isimler olarak çok çok iyiydi ama birleşince dengesiz bi yapı ortaya çıkıyordu. Ona rağmen Vitor o kadroya zaten şampiyonluk puanı kazandırdı. O kadar puanla şampiyon olamayan 3 takım vardı sanırım geçen sezonu saymazsak, biri yine Bursa karşısında Fener'di mesela diğerini de hatırlamıyorum şimdi çok oldu bakalı.

Fener kötü falan değildi, o sene BJK aşırı iyiydi. Hatta oynadığı oyun vs. bakımından lig tarihindeki en iyi 2. BJK bile olabilir. Şanssızlık böyle rakibe denk gelmesiydi ama devam etmesine izin verilseydi tahminen sonraki sezon(larda) şampiyonluk koparabilirdi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...