Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

O belli olmaz. Trabzon kalecilerinde hep anlık parlama sonrası istikrar sıkıntısı oluyor. Öve öve bitirilemeyen Tolga Zengin BJK'da az laf yemedi, yere göğe sığdırılamayan Onur Kıvrak 32 yaşında futbolu bıraktı. Uğurcan da iyi gidiyor, ama sonunun diğerleri gibi olmayacağını da istikrarlı bir performans sağlayarak göstermeli.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uğurcan, Altay'dan 3 kat falan daha iyi kaleci. Ülkede eşi benzeri yok. Genel olarak Avrupa piyasasında da şuan çok benzeri yok.

Altay müthiş bir sezon geçiriyor ama asıl anlık parlama onun yaptığı, geçtiğimiz sezon mesela mehten bir tık daha iyiydi sadece. Yine de bu sezon istatistikleri vs. o kadar saçma sapan iyi ki direkt 2. kaleci olarak milli takımı hak ediyor ve zaten alındı.

Ama Uğurcan hem 2 senedir bunu yapıyor, hem de bu senede bile istatistiksel olarak da genel görüntü olarak da Altay'ın önünde. Altay'ın orada algısal avantajı contender takımda olmasından kaynaklı. Zaten yüksek ihtimal yazın dışarıya transferde yapacak. 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa gayet içten olarak ali koç istifa diyebiliyorum bugün itibariyle. 2 sezon üstüste seneyi tdsiz bitirip takımı emre'ye teslim etmek rezilliğin daniskası. 

emre, volkan, selçuk, aurelio ve mehmet yozgatlı ile kulube caner, gökhan, ozan, mhy gibileriyle de saha içi igrenç bi oluşumun ortasında kaldı koskoca takım

yazıklar olsun ne diyim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...