Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

23de açtım maçı 2 tane Boupedanza kaçırdı, bir de orta sahada szalaiyi bildiğin 3 e 1 yakaladılar. Arka alan tamamen açık. Gol pozisyonu kadar tehlikeli. 10dk sonra yorum yaptım işte yani 10dk da izlediklerim le iyi kaçırmışlar. Gol ve pozisyon anlamında. 

Şimdi hem izleyip hem yazarkende biri yüzde yüz biri de 70-80 de Altay kurtardı. Kimseye sövdüğüm yok yani cellancek bir durum yok. İzlediğimden beri fener top mop oynamıyor yine klasik. Samuel iyi okadar yani. Kapalı defte de szalai iyi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 saat önce, mokoko dedi ki:

onlardan biri de sol ceza sahası köşesinden kaleyle arasında defans varken vurduğuydu. başka da şutları yok zaten. gerçekten baya bi gol kaçırmış hatay ya ?

şunu yazmasaymışsın iyiymiş ya 2. yarı resmen ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN moduna geçtik. 

 

BİTTİK BİZ BEYLER BİTTİKK

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gustavo çıkmasa bu kadar olmazdı o. ilk yarıda her ne kadar biz de iyi oynamamış olsakda maçın kontrolü yine bizdeydi. net pozisyonları yoktu adamların. ikinci yarı gustavo çıkıp ortasaha iqmuz 3e düşünce hiçbişi yapamadık. gustavo'nun yedeği olmaması çok kritik. sosa biraz o yüzden lazım bu takıma. ozan gustavo olmayınca ortasaha sertliğini belki yine sağlar ama kafası çalışan bi adam kesin lazım yanına. yoksa maç kazanmamız mucize gustavo'suz. bütün bağlantıyı tek başına sağlıyor gerçekten gustavo.

yada gustavo olmadığında takım tamamen farklı bir kimliğe geçmeli. şu kafadaki oyunun gustavo'suz ozan mhy ile oynanması imkansız. farklı bir plan yapılmalı madem gustavo'nun net bir yedeği yok.

mokoko tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu macin 1-2 bitmesi mucize yalniz. Bizim Muslera'yla kazandigimiz maclar gibi. Hatay bi ara acayip top oynadi 15dk filan. 

Fener orta sahayi nasil planliyor bilmiyorum ama Mesut oynadigi surece Sosa'nin oynamasi zaten imkansiz. Minimum Ozan + Gustavo oynayabilir. Irfancan nereye girer bilmiyorum. Ama Mesut birak sifiri defans olarak direk eksi yazacak profile sahip.

Derbiden birsey beklemiyorum GS adina bizim de orta sahamiz les. Fener baski yapar Marcao'ya mac kitlenir direk. Besiktas maci gibi kaybederiz gibi geliyor bana.

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

bir günde rahat maç izleyeyim yemin olsun dişimi kırıcam.

yaptığımız dahiyane bir korner taktiği ile golü yedik.

teknik heyet bütün hafta boyunca nasıl kazanırız diye değil nasıl kaybederiz diye çalışıyor sanki.

Borlach tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...