Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

@Borlach abi işte stoperde bu maçta hiç baskı olmadı. Bunları değerlendirmek erken bana göre. Çünkü kayseri fenerin de gerçekten fener gibi oynayışının etkisiyle hiç çıkamadı. O yüzden Lemos durumu oluşmasın. İlk maç güzellemelerini aratsam forumda bulurum ama görüldü ki yetersiz adam. Biraz daha beklemek lazım. Ben kendi kıstasımda henüz çok erken buluyorum. 

Bu arada genel olarak yine yazılanlar hep haklıyı haksızı gösterir. Arşiv de yalan söylemez. Ben burada fener fener gibi oynar dedim. Öyle topu rakibe ver ( %29 luk maç )  ama kazanıyoruz masalını dinlemektense 30sene öncesinden beri sürekli bildiğim feneri izlemeyi tercih ederim. Mazeretsiz olarak fener bu takımla çok önce başlayabilirdi bu futbolu oynamaya ve kazanmaya ama td nin ufku dar. Hala dar bana göre ve hala takıma gireceklerle oluşacak rekabette bu takımı yönetemez diye düşünüyorum. TD fenere çok düşük kalıyor. 

Son olarak ilk 60dk oynanan oyunu ve en önemlisi sürekliliğini beğendim. Feneri bir de deplasman her ne kadar yok deseler de dışarda aynı oyunu görmek isterim.

Buna ek olarak kayserili henriqueyi de sağ değil de orjinal mevki diye sol kanatta başlatan td yi de tebrik ederim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu transfer katakullillerine sıcak bakıyorum ya, haksız ffp kulüpleri buna zorluyor adam 200 milyon euroya topçu transfer ediyor elden para vererek sorun olmuyor. işte sen de çine almanyaya adam satıp bedavaya kiralayıp fon yaratıyorsun ya da anlaşmalı kulübe saçma sapan adamı tonla paraya veriyorsun işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya katar parasını da incelemesiz bırakmıyorlar bakma sen, City ceza aldı temyiz ile kalktı sanırım. PSG de bir soruşturma geçirmişti. Ama kontrol yeterli olmayabilir tabi. Adamların gelirleri, döndürdükleri para çok fazla sponsorluk dışında da.

TR dediğin yer vergisini, cezasını, faturasını, kredisini zamanında keriz gibi ödeyenin hep zararlı çıktığı, ödemeyenin bir şekilde affedildiği bir yer. Sosyal hayattaki düzen böyle olunca sporda da farklı olmuyor.

Burada eğer böyle şeylere göz göre göre okey diyecekse federasyon, en azından harcama limitlerini kaldırsın herkes rahat rahat istediğini yapsın.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konusu ne olacakmiş, zorla başka bir ülkenin milli takımında oynatılıp dünya kupası kazandırılan futbolcunun ülkesine dönüşünün acıklı hikayesi mi sdsafa

abi devlet kurumları falan ülkene hoşgeldin mesajları atıyor, adam payitaht paylaşıyor falan. sanki sürgünden döndü adam sdafa. dizi yapmasına gerek yok, zaten dizi gibi süreç yaşanıyor son 1 aydır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...