Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Alıntı

Ben Fenerbahçeliyim. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını, elimden geleni yapacağım!

 

pelkasi cok seviyorum, omerin gitmesine yikildim, mesuta cok para verilmesinden korkuyorum, bu transferin cok rizikosu var, ama, su aciklamayi duyup heycan olmamak cok zor, su laflari eden adam yatmak icin emeklilik icin gelmis olamaz keza.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün dünyada kış sezonunun en iyi transferi ve yaz'a kadar maaş almayacak.

adam kral ✔️

krasic'ler potuk'lardan sonra 

bu herif kendi yırtıcak takım için:

 

pandemi geçsin, seneye kızıltoprak/kalamış'a tanışıp kombine alayım ? 

welcome alkol

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Koç artık bırakmaz şampiyonluğu. 2 rezalet dönemden sonra ya herro ya merro çektikleri dönem bu. 33-35. hafta arası farkı açmazsa fb tiyatro izlemeye başlarız.  GS o haftalarda toparlamış olursa lobisi vs baş eder fb ile de, bjk onu da yapamaz. Bizde o lobi yok. Sonra burada şampiyonluk şöyle geldi böyle geldi masallarını izleriz. Başakşehir maçından sonraki ali koç demeçleri beni ciddi korkuttu yani tamamen her yol mübah olacak izlenimi verdi. Yapacak bir şey yok

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@FuCKiR aynen, yapacak bir şey yok sonuçta taraftar biziz.

önyargılı yaklaşıyoruz illa: 

bkz. bjk hakem (özellikle fb'nin maçlarında kaç kere var'a gidilmiş veya kaç kere var, hakemi uyarmış?

bence 2 x 4 = 8 en az 8 puan fazlanız var hakemlerden, aynı pozisyonlar fb ile değerlendirildiğinde.

- geçen sene GS idi,  bu sene siz oldunuz hakem / siyaset / federasyon baştacı.- 

tamam, futbol'dan anladığın belli de kop bu kafadan...

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum şurada forumda bu sezon 10 tahminde bulundum 9 ı çıktı skor kırmızı kart penaltı dahil, istersen ara mesajlarımdan. GS maçı beklenenden rahat geçer 3-1 dedim, 2-0 bitti en son. Yine basit görünen köy kılavuz istemez durumuna göre sonu belli bana göre bu sezonun . Futbol olarak fb den ilerdeyiz ama bjk yı şampiyon yapmazlar. FB şampiyon olur, kalan haftalar 2. yi belirlemek için oynanır.  33-35. haftada ortaya çıkar şampiyon iddaalıyım bunda. 

abi tek tek pozisyonlara girmeyelim çok uzar. Ben şuanda ligde iyi top oynayan bjk yı tutan biri olarak fb şampiyon diyorum. FB nin önündeki engeli beşiktaşı görmüyorum, bak bjk lıyım bana göre GS engel olabilir, BJK olamaz. 

Bu ligde Şampiyonlar domine etmemişse ligi genelde sezon sonu ( son 5 hafta genelde )  hakemler tayin eder şampiyonu, onu da kimin lobisi fazlaysa. 

neyse iyi olan kazansın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Mesut transferi para mara olayına girmeyecem, çok dedikodu var yok parasını o ödemiş, yok açıktan bilmemnapmışlar falan ama araştırmadım, ilgimi de çekmiyor.

Puan olayına gelince, az buçuk takip ettiğim kadarıyla üç büyüklere gayet torpil yapıldı bu sezon başından beri. Kimse hazır değildi, ligi zaten çoktan batırmışlardı, iyice karıştı. Ama üç büyükler koparsa zaten izlenmeyen lig iyice patlar diyerekten itelediler hep. FB puan tablosunda geriye düştükçe toparlatıldı, bir de Başak maçı malum, 1-2 maçı daha var öyle. BJK 6-0 öncesindeki iki maçta bayağı itelendi. GS sezon genelinde ne zaman gol atamasa bi penaltı çıktı ortaya.

Yani X takıma torpilli, Y takıma lobisi var falan demenin gereği yok. Hepsine bi el uzatıldı. Günün sonunda adamlar ekmeğine bakıyor. Adalet zaten çoktan ölmüş, para getirecek takımlara omuz veriyorlar işte kendilerini düşünüp.

Günün sonunda ne olur, üçünden en az iki tanesini son haftalara kadar zirveden koparmazlar, o süreye kadar dayanırsa diğerlerinden bi başka takım da potaya girer. Ondan sonrası kör dövüşü olur.

Tiyatro öyle bi hale gelmiş ki dün mü ne Bein reklam yayınlamış "korsan yayın izleyen hırsızdır, takımınıza gidecek parayı çalıyor reröre" diye. "Taahhüt ettiğin parayı ödemeyi reddettiğinde sen çalmıyor musun", "döviz kurunu sabitlediğinde sen çalmıyor musun peki takımdan parayı" diye sorsak verecek cevabı yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bein'in korsan reklamı bir süredir var, şahsen çok keyif veriyor o reklamı görmek bana.

Ama benim garibime giden katardan, bein merkezden "tr kanalımızın üstüne tarafsız olmadığı gerekçesiyle çok gitmeyin" diye açıklama geldi. Taraflı yöneticileri kovuyoruz demeleri gerekirken bunu diyip nasıl daha fazla abonelik satıcaklar acaba.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...