Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

33 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Kadroyu doğru veya yanlış kurmuşlardır o ayrı bir konu da, seyircinin ne istediğini anlasalar ne olacak ki? Takımı/taktiği seyircinin isteğine göre mi yapsınlar?

Valla senelerdir kendi bildikleri gibi kuruyorlar, sonuç halen 3 * ?

Bir kere de bizim istediğimiz gibi kursunlar, belki sonuç farklı olur. Olmasa bile herhalde küme düşmemeye oynamaktan daha kötü olmayız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok da kafalarına göre denilemez taraftar gazıyla iş yapılınca da hüsran oldu. Kadro anlaşılabilir 90 dakika çıkaramayacaklar düşünülünce. Ozan yaratıcı olmasa da tamamen defansif bir adam değil dünkü kötü oyunundan bağımsız.

Sıkıntı değişikliklerden sonra da beklenen oyunun gelmemesi. 3 pozisyon var ikisi duran toptan kafa biri tesadüfen son saniye Deniz Türüç'ün kafasına çarpmasıyla oluşan. Aman aman takviye gelmeyecek eldeki malzemeyle çözüm bulunması lazım forvet transferi tek sorun değil. 

Olumlu taraf Hatay'ın 0 şut olması. OPTA veri toplamaya başladığından beri olmamış böyle bir şey en azından rakibe önlem alınmış rahat kontraya çıkarmadılar. Geçen seneki Fener olsa önlem almaz aldırır deyip bu Hatay'a en az 5 karşı karşıya pozisyon verip yenilirdi 1-2'si.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha ligin başı , forvet ve kanat transferi de yapılır ama takımın fizik gücü yerlerde.

oyuncular rakip defansı hataya zorlayacak hamle yapamadı resmen.

4-3-3 başladı maça ama ilerdeki 3lü çok yetenekli tek başına maç alacak adamlar değil.

sosa , mert iyi performans verir , yeni gelecek transferlerde iyi çıkarsa ancak o zaman bu takım iş görür gibi.

bu sistemle derbilerde puan alınır , kapanan takımlara karşı işimiz duran toplara kalır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normal sezonda Mayısın son haftası son maça çıkıp. 5-7 hafta arası tatil yapıp Temmuz 8-10 gibi sezon açılışı yapan takımlar. 10gün tatil yapıp. 11 Agustos gibi sezon açtı. 1 ay sonra ilk maça çıkıldı. Gelen giden transfer vs.vs. de ö sürede anca bu kadar yapıldı. Üstelik yayın gelirleri neredeyse yarıya , Tribün gelirleri de sıfıra inmişken. Daha 38 hafta var, tipik "Köprü su akar vs.vs." diyip beklemek lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gs deplasmanında (seyircisiz de olsa) 1 puan iyidir. Bu sene  maç/puan ortalaması 2 civarı olur, ki bu 80 puan falan yapar gayet şampiyon takım puanı. Bu yüzden Karagümrük maçının kazanıp 2 ortalamaya çıkmak mühim.  Sonra 15 günlük ara var ve haftaya salı transfer bitiyor bazı düzeltmeler olur. Milli aradan sonra dönüşte belli olur takımın neler yapabileceği.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...