Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Yüze darbe faul ve sarı kart. Ha Valencia güzel aldı, hakemin önünde olmasına rağmen Frey falan olsa takmaz topu almaya uğraşırdı hakem de vermezdi. Aparkat yemiş gibi bir Arif Erdem, Burak Yılmaz klasıyla yükseldi.

Basit denir, her zaman çalınmıyor denir de ortalığı ayağa kaldıracak pozisyon değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 büyük masalını geçin geçen sene kimseye tekrar ettirilmeyen penaltılar Fener aleyhinde edildi, kırmızılar çatır çatır VAR'dan verildi. Yine her maç olup uygulanmayan 6 saniye Galatasaray'a uygulandı. İkisinin de aleyhinde karar vermek için VAR 5 dakika izledi izledi bariz pozisyonlarda bulamadı.

Adamın atlayışı zaten inandırıcı değil. Ama pozisyon hakemin dibinde ve nasıl 5cm ayak önde olsa bile penaltı tekrarlanıyorsa ya da kaleci 6 saniyeyi geçerse endirekt veriliyorsa bu da kural. Şu pozisyon orta sahada olsa ve 2. sarıdan kırmızı falan olsa herkes doğru karar der geçerdi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kral cok iddialı oldu Muriç için, ama bu adamlar tabak çanak değil. Muriç X 2 yapan adamı bile elin Leipzig gelip çatardatarak kopartıyor. Yiyorsa verme bakalım noluyor. Vedat zaten kopmuş adam gidecek, menajeri hergün bi gazeteciye haber uçuruyordu. Burada mesele planlama, ama şuna katılıyorum Muriç tarzı adam bulmak kolay değil

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yedek kesinlikle şarttı gökhan'ın arkasına, ücretleri düşünmezsek bizim için ileriye dönük iyi olabilecek bir transfer oldu. eğer birazcık da gelişirse ileride fenerbahçe'nin sağ beki olabilecek noktaya gelebilir, veya hasan ali gibi olur, orta-alt seviye hizmet eder ve gider.

ama beşiktaş'a daha çok lazımdı nazım, hem de ilk sezondan beşiktaş'ta muhtemel ilk 11 spotu ile daha fazla oynama şansına sahip olacaktı. fakat olmadı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sadece forvete bağlanmaz bu. tüm maçı izledim inanın gol pozisyonu yok. Gol yok değil gol pozisyonu yok daha. Girersin 5-10 gol pozisyonuna mevcut forvetlerin atamaz işte o zaman dersin santrafor eksik diye. Hele erol bulutun yaptığı değişiklikler falan gerçekten inanamadım. Hatay stoperlerini çalıştırdılar resmen. Yahu 9 kişi kalmış rakip. Madem orta kafa gol deneyeceksin 9 kişiye karşı. O zaman stoperlerini çek santrafora, ek olarak freyi de sür sahaya boylu poslu enazından. Novak yerine de caneri tut oyunda. Yani ne bileyim istanbul, alanyadan sonra büyük mü geldi erol buluta. Yani taraftar olsa stadta heralde isyan ederdi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür boşuna puan kayıpları sezon sonunda hüsrana yol açıyor ama.

Yani şu seyircinin ne istediğini anlamamış olamazlar. Gustavo, Ozan, Tolga ile kendi evinde Hatay maçına çıkmak nedir? 

Bir haftadır sosyal medyada ve kendi Youtube kanalında Ozan'ın Rize maçı sonrası takım otobüsündeki tribe girdiği videolar dönüyor. Bu adamı ofansif ortasaha olarak koyuyorsun, ayağına top değmiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...