Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzme için bulutut kulaklık


roket adam

Öne çıkan mesajlar

yüzme güzel hoş da yüzerken çok sıkılıyorum. kafamda en son ne düşünce varsa dönüp duruyor. musiki ya da podcast falan dinleyeyim diye bi bt kulaklık alayım dedim ama bir sürü model var. iki sorum olacak:

1) şu sadece mp3 çalan kulaklığı alan, kullanan var mı? hem kulağa su kaçmasını engelleyip, hem de ses veriyor mu? https://www.decathlon.com.tr/swimmusic-100-v3-mp3-calar-id_8563213.html

2) sony'nin ve jbl'in blutut kulaklıkları var. malum su altında bt range'i düşük ama apple watch'e eşleştirsem, 50-60 cm üzerinden çeker mi, sıkıntı olur mu? su altı bulutut kulaklık deneyen var mı?

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada açılın, emekli sutopçudan yüzme tüyoları geliyor. 

Mesela ben sutopunu ve yüzmeyi bırakalı çok oldu, bayadır da spor amaçlı yüzmedim.

Şuanda koşuyorum, ve afedersiniz at gibi koşuyorum 5 - 5.2 pace ile nabız çok yükselmeden koşacak kondisyonum var(dı), şuan ufak bir sakatlık geçiriyorum 1-2 aydır koşamadım şuan yok.

Ama neyse, bu kondisyondayken bundan 1 sene önce falan yüzmeye de başlayayım dedim, kondisyonum iyi eski yüzücüyüm nasılsa diye suya atlamamla LAN? diye kalmam bir oldu. Ciğerlerim iyi vs. hiç bir önemi yok, direkt olarak 100 metre yüzüp kesilecek kadar kötü kondisyonla başladım. 

Kas hafızası denen dalga burada devreye giriyor, vücudun "suda olmaya" adapte olunca ve yüzmede kullandığın kaslar sen düşünmeden senkronize olabilmeye başlayınca kondisyon kendiliğinden geri geliyor / gelişiyor.

O yüzden yüzemiyorum, nefes alamıyorum vs. diye asla pes etmeyin, vücut alışana kadar zorlayın kendinizi, sonra yağ gibi mffss.

sipeyskeyk tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...