Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars 2 : End of Dragons (New Expansion)


yazuach

Öne çıkan mesajlar

8 yıl sonra reklam yapmak akıllarına geliyor asdfasd 

bu oyunda yeni oyuncu olmakta zor valla. Content eskimediğinden her şeyi yapmak zorunda yeni oyuncular. Gözü korkar insanın ?

steam içinde bir çözüm olur herhalde.. yeni acc girecek diye bir salaklık yapmazlar umarım.

dragon temalı expansin ismi iyi mi bilemedim. beklentileri yükseltiyor ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ESO'da ki gibi yapabilirler belki. Hani bu uyarıyı hiçbir güncel GW2 oyuncusu accountunu direk olarak Steam'e bağlayamayacak kafasında demiş olabilirler. ESO'da şöyle bir durum vardı. Oyunu Steam dışında bir platformdan almışsanız Steam'de oynamanıza izin vermiyordu. Ancak sizde olmayan bir expansionı mesela Steam üzerinden alıp oyunu indirdikten sorna girişte kendi acountunuzu kullanarak bu keyin kaydını yaparsanız Steam üzerinden oynamanızda herhangi bir sıkıntı olmuyordu. Eğer böyle olursa bu expansionı Steam üzerinden alıp accountu bağlama gibi birşey getirebilirler ki umarım getirirler. Direk Steam üzerinden gem satışı yapacaklarını düşünürsek fiyatlarda ciddi düşüş olur bizim için çünkü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

33 dakika önce, Xenocide dedi ki:

bunda son expansionu alınca diğerleri de geliyo mu peki

Bunu yapabilirler. Yine de belli olmaz. Expansion fiyatı da iyi aslında. %50 indirimde olduğunda 15$ a geliyor en ucuz paketi. Keşke en büyük pakete indirm yapsalar çünkü fiyatı 79$ ve içerisinde 60$ değerinde eşya var. Onunlada oyundaki tüm contenti gold yerine gem ile açmak mümkün. Hatta bir karakterin QOL eşyaları bile alınır, oyun içi mağazasında indirim olduğunda.. Fakat ne yazakki en b üyük pakete indirim yapmıyorlar.

steame aktaramamak yüzünden çok tepki çekecekler umarım geri adım atarlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Xenocide
şimdi geri dönim desen, tek tek expansion mu satın alcam yani,  sonuncuyu ver bana bütün kontenti alayım işte.

şu anda öyle zaten? yıl dönümü nedeniyle kod yayınlamışlar. 15$ a en ucuz paketi al?

tek bir expansion alıyorsun, var olan iki expansion da açılıyor. 

not: Living World ü kaçırdığın için bazı yerler kapalı olacak. Bunlardan 1 tanesi kritik, oyundaki gold ile açman gerekecek (geme çevirip. )

 

Densiz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan zaten pof satın alırsanız hot yanında geliyor bundle olarak. Sitesinde öyle en azından. Bir dahaki expansionda da aynı şekilde devam ederler büyük ihtimalle. Bunun yanında bir ara bundle olarak living story sezonlarıyla beraber satmışlardı. Kaldırdılar mı sonradan ne oldu bilmiyorum ancak Steam'de release olunca böyle bir kampanya gelir yine komple ucuza alırsınız büyük ihtimalle.

Benim şuan tek umudum Zenimax örneğini izleyip bize uygun fiyatlandırma çeksin Anet Steam'de. EA gibi yaparlarsa kendileri kaybedeler. Adamlar Swtor'u Steam'e getirip 1 aylık suba 110 lira fiyat çektiler şaka gibi ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki şey sorcam, expansionsuz halinde ilk çıktığında, endgame dungeonlar falan vardı da, genelde düşen itemlar daha kozmetik ağırlıklıydı, çok minik ufak tefek farkları vardı. hala öyle mi? biraz pve istiyor canım ya, böyle dancın gireyim, item düşsün, sevineyim, daha güçlü olayım, bam güm ÇIKARIP MASAYA VURAYIM İSTİYORUM.

 

Mount gelmiş sanırım gördüğüm kadarıyla. Mountsuz mmo yapmak zaten neyin nesiyse.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyleyeyim. Oyun ilk çıktığında var olan dungeonları boş ver en başta. Gerçekten hem tasarım hem challenge konusunda baya kötüler. Şuan end game contenti pve noktasında dörde ayrılıyor.

1. Fractal : Bunlar dungeonların yerini aldı oyundaki. Lion's Arch'dan giriş yapıyorsun bir portal vasıtayısla. 5 man kısa ama zor dungeonlar diyelim. Bir sürü var bunlardan ve sürekli yenileri eklenmeye devam ediyor. Biraz WoW'da ki m+ havası var. Zorluk seviyeleri var 1-100 arası. Seviyesi arttıkça hem mekanikler zorlaşıyor hem de istediği agony resistance artıyor. Oyundaki en yüksek gear seviyesi Ascended. Ascended geara agony resistance ekleyebiliyorsun ve bu fractal yapmak için şart. Yoksa sürekli olarak agony adında bir conditiondan ciddi hasar yiyorsun ve ayakta durman imkansız hale geliyor.

2. Strike Mission : Pug gruplarla çok rahat yapabileceğin raidimsi content. Oyuncuları raide hazırlamak için eklendi oyuna. Bir ton kozmetik reward ve achievementlara sahip bu içeriikte. Çokta eğlencelidir. Her yeni patchle 1 yada 2 tane ekliyorlar.

3. Raid : Oyunun en zor pve contenti. Pug gruplarla yapmak çok zor. Mutlaka bir guilde girmeni öneririm. Training guildleri var bir sürü yeni oyuncuları raide hazırlayan. Agony resistance falan istemiyor bu içerik ancak classını çok iyi bilmen ve grubunla iletişim halinde olman lazım sürekli. Yine tonla kozmetik ve ascended rewarda sahip. Bunun dışında oyundaki 3 legendary armor setinden bir tanesini buradan craftlıyorsun.

4. Meta Eventler : Her yeni living story episodeuyla birlikte gelen haritalara eklenen devasa eventler. World boss olabilir veya koordineli bir şekilde bütün haritanın uğraşması gereken karışık eventler olabilir. Çok iyi gold kasma yöntemleri. Eğlenceli baya. Sürekli farmlayabileceğin eventler kısacası.

 

Raid için expansion alman şart. Strike missionlar için son living story sezonuna sahip olsan yeterli ki zaten oyun için goldla halledebilirsin onu. Fractalı yapmak için bir sınırlama yok ancak dediğim gibi ascended gear toplaman gerekecek önce. Zor değil sadece biraz zamanını alır. Expansionlardaki meta eventleri yapamazsın ancak ana oyun ve living storyler ile eklenenleri yapabilirsin onlarda da sıkıntı yok.

Expansionın sana katacağı en önemli şey elite specler. Her classa yeni bir spec ekliyor. 1 tane elite spec seçebiliyorsun sadece. Ve seçtiğin zaman classın neredeyse tamamen değişiyor. Fractal yapabileceğin core classlar var elite spec ihtiyacı duymadan. Onu araştırırsın ona göre classını seçer oynarsın. Zorunlu değil onlarda sonuç olarak.

Temel buildlere de şu siteden bakabilirsin.

https://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki

Bunlar giriş buildleri. Güzel buildler ve seni her contentte taşırlar. Daha derin ve guild odaklı buildler yayınlayan siteler var snow crows falan gibi ancak onlarla kafanı karıştırma. Onlar min-max yapan guildlerin ellerindeki her avantajı kullanmasını sağlayan hardcore buidler. Pug oynayacak bir insanın ihtiyacı olan bir derinlik değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda yıllarca sürecek bir farm var fakat istediğin gibi +dps olarak değil.

Binek özellikleri açmak, karakterin özelliklerini geliştirmek, kozmetik, oyunda hayatı kolaylaştıracak eşyalar vs. diye liste gidiyor.

Guild wars 2 aslında ARPG tarzda bir oyun. En azından farm sistemi bu şekilde.

Pve yapanlarda oyun süresi 20.000 saati geçmiş, halen kasıyorlar. Bir yerden sonra aç gözlülük başlıyor sanırım ?
 

Oyunun tek kötü yanı, bir yerden sonra hızlanıyor. Üst seviye fractallarda düzgün adam istiyorsun. Raidlerde noob çekemiyorsun. Open world pve si çok olduğundan, 4 nala event event koşuyorsun. Garip ya.. bilmiyorum. Ben gameplayi çok seviyorum. Hiç bir mmo da pve yapmadım bu oyunda yaptığım kadar ve ben pve den nefret ederim. Yinede sırf pve karakterimle 2.000 saatin üzerinde oynamışım.

 

ah.. yazucah yazmış zaten, benim yazı tırt durdu.

Densiz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...