Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

Larini bu muhemelen 20. kez santrafor denemesi ( şenol da dahil ) 20si de fail hala inatla santraforda oynatmak futbol acemiliği değilse başka bir şey değil. Burada da yok kimi oynatacaksın falan filan diyorlardı. Denenmişi denemeyeceksin, hem santrafor larin, hem sol kanat nkouudou nun muhtemeşem performansları ile 2 pozisyonu da kaybettin. Beşiktaşlı futbolcular gol atamadı maçta şaka gibi. 

Geçen hafta yürüyen mensahı ben bu hafta kadroya almazdım. Zor mu abi koy atibayı fw ye orta saha oyuncusu sırtı dönük larinden kat kat rahat oynar. Larin soldan içe zaten en iyi yaptığı şey kat etmek. Oğuzhan sakatlanınca ademi almıyorsan töreyi al forvet arkası alma şu takıma küsmüş mensahı. Adam iyi topçu ama küsmüş oynamıyor işte. Erzurumda tamamen trip attı oyuna girince adam.

Neyse sevindirici taraf maçın hakkı buydu zaten. AG ler ikinci yarıyı domine ettiler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 dakika önce, FuCKiR dedi ki:

Ben böyle maçlarda kayıplara hiç acımıyorum. Top oynamıyorsan, oyuncu tercihinden değişikliğine kadar yarısı yanlışsa, rakip de iyi oynamışsa ( ikinci yarıyı kastediyorum ) o adamlar da hak ettiği puanı almalı.

burada tek sıkıntı senin hocanın alması gereken dersi almıyor oluşu..

en azından ders çıkarsın da boşa gitmesin ama yine 2 hafta sonra aynı hataları yapacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mesela td olsaydım erzurum maçından sonra mensahı kadroya almazdım. Mesele kötü oynaması falan değil, herkes kötü oynar bazı maçlarda, adam trip atıyor adam ya öyle kritik maçta. Ne bekledin mensahtan bu maçta. Hadi ademi almıyosun töreyi al bari. Şut var çalım var tek pas var, müthiş olmaz ama günündeyse rahatlıkla oynar fw arkası. İdeal yeri olmasa da oynar. 

Tekrar söylüyorum inatla Cenk yok, abu yok, atibayı koy oraya daha iyi oynarrr. Def. ort oyuncuları sırtı dönük top almaya/tutmaya/oynama alışkınlardır. Çevre kontrolü daha iyidir diğer pozisyonlara göre. Top tut elinden geldiğince dağıt. Yapılacka iş bu. Abu gibi kimse hareketler/ goller beklemiyor senden zaten.

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 kere ligi koparacak fırsat geçti takımın eline üçünü de değerlendiremedi. hadi fener ve ankaragücü maçları kazaya uğramak içn uygun maçlardı onlara bir şey diyemeyiz ama kasımpaşa maçındaki laubaliliğin ve hediye edilen üç puanı çok arayacağız. şampiyonluk gittiyse o maçta gitti.

ayrıca halen 8 maç var. ortada 24 puan var. fener'i geçin gs'nin bile şampiyonluk ihtimali var bu kadar istikrarsız bir ligde. ha bence de zor psikolojik olarak tekrar gelip kopmadan yetişmeleri ama olsun. 

Normalde 4-5 hafta kala iş bitti gözüyle bakılır ya da bakmak gerek ki orada da gardını bırakmazsın. Burada +3 maç var daha. Son haftalara kadar böyle giderse. Kadro genişliği de önemli tabii.

Fener bence halen daha avantajlı bir çok konuda, bir kere kadro genişliği yeter kalitesiz olsa da. Puan farkı dışında hiçbir artısı yok BJK'nin onu da sağlıklı koruyamayacağımız ortada.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben saçma sapan şeylere faul çalınan, sürekli faul yapılan, temposuz rezalet futbol oynanan ve borç yüzünden transfer yapamayan köylü liglerinden takım tutarak zamanımı kaybetmiyorum. Ama bjknin başardıkları(!) gözlerden kaçmıyor. 

Uefa bile kendi sitesinde paylaşıyor bu başarıları(!) artık. Tebrikler bjk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...