Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

Sözde fenerin bu 59 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvuruyu kabul edecekler vs diye haberler dolaşıyor. GS fena köpürecek gibi bu durumda tam olmayan futbol sezon bitimine yakın çatışma alanına dönecek gibi

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

millet bunu cok bos is olarak goruyordu fakat, super lig primlerinin sampiyonluk sayisina gore dagitildigini bilmiyorlar sanirim. muazzam bir para artisi olur fener bunu kabul ettirirse, amac da odur zaten hic bir fenerbahceli 4. yildizi boyle takmak istemez ali koc dahil.

gerci onlari sayinca kac yildiz oluyor 5 yildiz oluyor mu ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence mesele yukarıda dendiği gibi akçeli işlerden kaynaklı. 

bir de o dönemde şampiyon olup şimdi adı sanı olmayan kulüpler varsa onların da bu gelirden, hem de geçmişe dönük olarak" pay alması gerekecek. fener de geriye dönük olarak tüm yayın hakları mevzusundan ekstra pay isteyebilir. yıldız mıldız hikaye. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yerlerde bunun tartışması vardı yanlız, 59 dan önceki hedeler yayın haklarına etki etmeden verilebilir vs diye. Ama öyle bir şey varsa sağlam kurallara oturtmak lazım vereceksen bile diyeceksinki bir süre sonra ben daha fazla pay isterim talebi ile gelemezsin diye. Gerçi bizde bu işler hep adım adım, bugün onları alır bir kaç sene sonra bana daha fazla para ver der.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin derdi yıldız falan değil.

fenere çıkıp sana 5 değil 10 yıldız verelim ama para vermeyelim deseler tabi ki de kabul etmeyecekler. taraftarı "yıldız konusunda sidik yarıştırıyoruz" şeklinde gazlayıp paranın peşine düşüyorlar işte. Futbol ekonomisi böyle daralmış, borçlar zirve yapmışken çıkış arayışındalar. gs de bunun farkında, onların da derdi yıldız değil yayın parası çünkü. yıldız konusu ile "100gsli 10bin fbliyi yok eder taammı" tayfası ilgileniyor daha çok.

oturup anlaşamazlarsa "gelin reset atalım, aynı parayı paylaşalım" önerisi çıkabilir. bein'in ihaleye girmeyeceği konuşuluyor, CL ve EL yayın haklarını da almıyorlarmış. fb'den "ligi kulupler olarak biz satalım, parayı eşit paylaşalım. bu seneden itibaren şampiyona bonus verelim" önerisi bekliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Besiktas’a 15 haftadir penalti calinmiyor.

bu sirada fb ve gs 5er penalti kullandi.

Besiktas’a penalti calan son 2 hakem bir daha Besiktas macina verilmedi.. bu sirada halil umut meler 4 macimizi yonetti.. 8 puan kaybettik

 

fikra bu kadar,

yine penaltiyi yediler, boyle boyle mesaj veriyorlar hakemlere iste.. calarsaniz bir daha maci vermeyiz, calmayin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...