Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

Şu forumdaki tüm futbol konularının içerisindeki yazıların 3'te 1'i koyduk - ZAAA - ezdik - ağlama iken ses çıkarmayıp/kabullenip sana söylendiğinde triggerlanmayacaksın.  

Şnorket, gölet vb gülüp geçilmesi gerekirken bu kadar canının sıkılmasını da anlamadım. 

Bu arada, yok yönetim de zaten benimle aynı şekilde düşünüyor vb de çok enteresan. Ben de yıllardır bu forumu takip ediyorum, bu konudaki sataşmaların seviyesi ban / kick muhabbetinden çok uzak. Eğer konuyu buraya getiriliyorsa konunun içinde Mod olarak gocunduğun içindir diye düşünüyorum. 

Yarın yine yenersek, yine gölet/şnorket muhabbeti yapar eğleniriz ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 dakika önce, vivavale dedi ki:

@Rewendor

kendi tuttuğumuz takım puan kaybedince de dalga geçiyoruz.

son haftalarda gs puan kayıplarının artışıyla senin de topiklere müdahalen fazlasıyla artıyor. ben bunu gözlemledim açıkcası

Ben ligi pek takip etmiyorum ki, GS'nin puan kaybetmesi veya şampiyon olması da çok derdim değil açıkçası. Zaten genelde de pek olmuyordu.

Kendi tuttuğu takım kaybedince dalga geçilir zaten, ama başkasının lafını ağzına tıkıp sataşmakla bir değil bu.

Müdahale artışına gelince, öncelikli sebep olarak başka üyelerden şikayet aldım bu konuda, bunun üzerine bakınca da hak verdim. KEndim de son haftalarda gözlemlemek için daha aktif olunca (önceden mesaj sayım da daha azdı farkındaysanız) alakalı alakasız her mesaj sonuna her maç sonrası ağlama zaaa mesajları gelmeye başladığını gördüm. Problem bölümde tek aktif konunun bjk topiği olması (Bi Mesut haberi ile FB biraz kıpırdandı 2 gündür), bu sebeple uyarı beşiktaşlılara özelmiş gibi duruyor. Başka mesaj yazan olmamasıyla alakalı bu durum.

Dediğim gibi apple'a uyarıyı ben vermedim, kimseye de bi bakın verin demedim. Apple ile tartışan ben olmasaydım ben verirdim ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forumda alıntı yapmak da yasak değilse eğer, ceza almamak adına kendimi alıntılar ile ifade edeceğim futbol başlıklarında bir süre.

iyi akşamlar

On 17.05.2015 at 09:54, SeaGle dedi ki:

50nc kamyonet ile selpak satisimiz baslamistir arkadaslar. Firsati kacirmayin, arayin gonderelim.

On 25.09.2017 at 10:49, yekeyeke dedi ki:

Beşiktaşın ağlamadığı hafta mı var ya ? Adamlarda selpak racial ability.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

22 dakika önce, applev0dka dedi ki:

sene sonu gs şampiyon olursa atılacak video

daha önce 100 bin kere atıldığı için yasak değildir sanırım.

Şampiyonluk olur, veya gerçekten birisi üstüste bahaneler sıralar ağlama denir, bunlar gözardı edilir. Ama şurada "hacı orada ayağına basmış" diyene ağlama. "maçın hakkı beraberlikti" diyena ağlama, bjk'lı dışında mesaj atan 1 kişi var "ağlama" demekle bir değil bu. Aradaki farkı anlayacak sağduyu hepimizde var. Yıl sonu GS şampiyon olur her negatif yorum yazana o video atılırsa ona da uyarı ceza gelir.

22 dakika önce, Robert_Poche dedi ki:

Şu forumdaki tüm futbol konularının içerisindeki yazıların 3'te 1'i koyduk - ZAAA - ezdik - ağlama iken ses çıkarmayıp/kabullenip sana söylendiğinde triggerlanmayacaksın.  

O zaman da bu her halta ağlama diyene ceza veriliyordu. Zaa, ezdik falan zaten maç sonu geyik. Sağduyulu herkes aradaki farkı anlayacak sağduyuya sahip. Maç sonu yenilirsin, yorum yaparsın ezdik derler başka bişi dersin yine ezdik derler konuşturmazlar o zaman o da aynı uyarıyı cezayı alır.

22 dakika önce, Robert_Poche dedi ki:

Yarın yine yenersek, yine gölet/şnorket muhabbeti yapar eğleniriz ? 

Konu şnorkel değil yalnız. Şnorkele ben de güldüm bu arada ama söylemedim, çünkü söylesem apple bundan gaza gelip daha fazla yapıştıracaktı ilk fırsatta ?

Zaten bana şnorkel atsanız, yerine punduna getirince böyle esprili cevap verseniz problem yok. Kimse de tek tük yapınca buna uyarı ceza vermez. Dediğin gibi her bölümde olan bir şey bu. Sıkıntı şu, orada durmuyorsunuz, sırf yeri gelince yapmıyorsunuz bunu. Aralıksız ve istisnasız her fırsatta, her yerde, her durumda yapıyorsunuz. Organize ve sistematik şekilde yapıyorsunuz. Burada maçla ilgili yorum yapmak isteyen herkesin sözünü ağzına tıkmaya çalışıyorsunuz. Aradaki fark bu. Yoksa yeri gelince şnorkel atarsın, ben de gülerim. Dün de burada atıştıktan sonra başka kanalda maç geyiği yaptık apple'la, öyle gocunma yok yani. Zaten sırf yeri geldiğinde yapsanız ben zaten olay bu noktaya varmazdı.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor

teşekkürler cevabın için.

ben takım ayırmaksızın futbol topiklerine yazıyorum fakat diğer patilerin kendi takımlarının topiklerini takip etmemeleri ve ya yazmamalarının günahı; bjk topiğinin hareketli olmasından çıkarılmamalı. ben beşiktaşlıyım burada yeri gelir dalga da geçerm ciddi de yazarım forum kuralları içinde. 2008 den beri üyeyim futbol topikleri bu tarzda idi ben doğru olduğunu savunmuyorum, futbol bölümünün can çekiştiği günlerde buraya bi kaç post atıp gır gır yapamayacaksak ( hakeret hariç ) bir daha yazmayalım. diğer takım topikleri gibi olsun!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@vivavale bir üstte Robert'e cevabım var. Orada demek istediğimi daha net ifade ettim. Dediğim gibi yeri gelince dalga geçmeye ya da hatta yeri gelince "ne ağladın be" falan demeye problem yok. Aradaki çizgi çok aşılıp başka hiç kimse konuşturulmuyor ve ciddi konuşmak fikir belirtmek isteyen adam engelleniyor, sorun o. Üstelik bu sistematik şekilde yapılıyor.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor

abi şunu yazmıssın

"O zaman da bu her halta ağlama diyene ceza veriliyordu. Zaa, ezdik falan zaten maç sonu geyik. Sağduyulu herkes aradaki farkı anlayacak sağduyuya sahip. Maç sonu yenilirsin, yorum yaparsın ezdik derler başka bişi dersin yine ezdik derler konuşturmazlar o zaman o da aynı uyarıyı cezayı alır."

 

arama kısmına girip selpak yazsana kaç sonuç çıkıyor nasıl mesajlar çıkıyor. böyle şeylere hiç ceza verilmedi, nelere de ceza verildiğini biliyorum o dönemlerde aktif olan birisi olarak.

yapma gözünü seveyim, her zaman deme

  

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman demeyeyim o zaman elimizden geldiğince diyeyim. Kuralların dönem dönem sıkılaşıp dönem dönem gevşediği oldu. Hatta gevşettiğimiz fazla uzun dönemler oldu. Ceza istesek de admin beklediğimiz zamanlar oldu, bizim görmediklerimiz oldu, yer yer "karşılıklı kırmızı kartları birbirine götürttüğümüz oldu, yanlış karar verdiğimiz de illa olmuştur.

Şimdi "şu anda en ufak negatif veya istenmeyen yorum yapana hemen ağlama reröre denilerek lafı ağzına tıkılıyor" cümlesi doğru mu değil mi? Doğru dersen buna izin verilmesi doğru mu? Bu iki sorunun cevabı zaten doğru sonuca götürecek.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ortada sistematik bişey yok. Beşiktaş 7 haftada 6 maç kazandığı için göze batan bir durum olabilir.

bir de 14. sayfaya dönüp sırayla mesajları okumanı öneririm.

şu alttaki mesajı ağlama demeden değerlendirmeni isterim.. 1 sonraki mesajında üzerine konuştuğumuz arda pozisyonunu izlemediğini söylemiş adam..

 

hem pozisyonu göremiş, hem bizi bir şeyler ile itham ediyor, sen de diyorsun ki siz sistematik olarak fikir belirtmeleri engelliyorsunuz..

peki ne diyeyim.

On 17.01.2021 at 20:02, Sotto dedi ki:

E senin mantiginla Rozier'in de sari karti es gecildi. Bu mu yani. Ortada pozisyon bile yok, futbola bakis aciniz sorunlu sizin. Penalti olur, tartismali bir olay olur anlarim. Yillardir ayni geyik foruma yazmak hata. Taraftari da yoneticisi de ayni lol. Kim kaybederse zaten hakem yuzunden kaybettik diyip gecicek diyecek.

Iyi eglenceler. Futbol bolumunun neden son zamanlarda aktif olmadigini unutmusum bir an. Besiktas tekrar potaya girince ayni kaliplar degismeden girivermis.

/out.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Apple'in ve digerlerinin bir turlu anlamadigi ve benim burada belki yuz defa filan yazdigim sey su: Koydugunuz resimlerde, tartistiginiz pozisyonlarda bariz bir durum varsa kimse size zaten hayir kardesim faul degil o demiyor. 

Anlatamadigimiz nokta bunun her seferinde forumda hakem katliami tarzi paylasilmasinin artik bir noktadan sonra siktigi gercegi. Bunu yapan bir tek Besiktaslilar olunca haksizliklar daha cok Besiktas aleyhine olmuyor yani, ayni macta bir cok spor yazari Rozier'in atilmasi gerektigini, hatta GS'nin cok acik bir kontra ataginin kesildigini de soyluyor. Ama GS'li kimse burda durup durup bunlari sayfalarca tartismiyor. Bu mac konusunda hakli bile olsan genel resimde bunun otesini goremiyorsun. Benim hakemlik birsey yoktan kastim da tam olarak buydu, ortada dogru durust bir mac bile yokken faullerle taclarla gereksiz mesaj kirliligiydi. Nitekim Arda atilmadi, Diagne atildi, hakem katliam yaratacak olsa Diagne'yi de atmazdi, demek ki olay sizin bakis aciniz hatalarin kendisinden daha cok. 

Burada insanlarin kastettigi de bu. Cunku baska bir macta yine Besiktas aleyhine bir pozisyon olacak yine sen resimlerle videolarla doseyeceksin buralari. Her mac her takim icin hakem hatasi oluyor. Bunlarin daha cok Besiktas lehine oldugunu dusunsen bile (ki eminim Fenerbahceliye sorsan onlar dograniyor her mac) her seferinde bu bakis acisinin tekrarlanmasi anlamsizlasiyor.

Hayir mesela bazi maclar var cidden abes isler donuyor, bunlara itirazim yok. Ama su ilk yarida kaleye giden toplam sut sayisi 0 filanken Besiktas'i kimsenin dogradigi filan yoktu, bu da benim futbol gorusumdu. Nitekim GS zaten birsey oynamadi, kaybetti kimse de gereksiz uzatmadi.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sistematik kısmı yanlış anlaşılmasın diye açıklayayım.

Bu maç sadece Sotto mesaj attı, 5-6 kişi ağlama mesajı gönderdi. Geçen gün bir maçta aynısı bana oldu, ondan önce hakem BJK'ya yaradı diyen bir başkasına oldu. Yani her maç sadece 1 kişi bir söz söylese üzerine ağlama diyerek çullanmaca var. Demek istediğim buydu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı 5 kişi her hafta başka takımdan birinin (ve farklı farklı kişilerin) istisnasız her mesaja bu tepkiyi veriyorsa wolf pack oluşturuyorsa hayır, burada konu içerik değil.

Nitekim önceki tarafta hakem bjk'yı kolladı diyen adama o tepkiyi veren adam bu son maçta hakem bjk'yı kıydı diyerek aynı ayarda mesaj atıyorsa demek ki tepkisi içeriğe değilmiş.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten yazan 5 kişi kaldı o yüzden öyle görünüyordur ? yoksa öyle bir pack, paralel yapılanma falan yok sdafa

hakem sahadaki futbolcu, kenardaki hoca kadar bu oyunun bir parçası. verdiği vermediği kararlar ile skora doğrudan etki eden bir unsuru çıkartıp futbol konuşmak marifet değil, bu unsur konuşulurken izlemeden çıkıp gelip ya hakemlik bir şey yok demek hiç değil..

böyle olursa doğal pack oluşup linç de olur. içerik tabi ki konu burada.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 saat önce, Rewendor dedi ki:

Sistematik kısmı yanlış anlaşılmasın diye açıklayayım.

Bu maç sadece Sotto mesaj attı, 5-6 kişi ağlama mesajı gönderdi. Geçen gün bir maçta aynısı bana oldu, ondan önce hakem BJK'ya yaradı diyen bir başkasına oldu. Yani her maç sadece 1 kişi bir söz söylese üzerine ağlama diyerek çullanmaca var. Demek istediğim buydu.

ağlama mesajları siliniyo mu artık? Kim sotto'ya ağlama mesajı atmış diye baktım göremedim.

Video resim falan döşeyen de yok, sadece ben diagnenin köşe direğinin orda kendini yere atışının videosunu attım ki pozisyon çok komik, her türlü paylaşılır o da.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse görünen o ki bu seneyi 2. bitirmek için baya avantajlıyız. Bana göre şampiyon belli ama şu takımı 2. yapmakta gerçekten başarı. Eğer ilerleyen haftalarda bu performans devam ederse Vodafone park bjk - fb maçı futbol dışı etkenlerle kırmızı kart görüp kaybederiz onun haricinde ise 3-4 maç en fazla daha kaybedip tamamlarız sezonu. 

vodafonepark FB maçında yine ah beşiktaşım vah beşiktaşım mahvedecekler seni. Sonu hazırlanmış sezonda oynuyosun. Lobin yetmez gücün yetmez

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi forum kurallarına uyuyorsa bu çerçevede istediğini diyebilir. Ben çok polemiğe girmem başkaları gibi. Genelde maç sonu da konuşmam öncesinde tahminimi maçı izleyince de gördüklerimi yazmayı seviyorum. 

Bak şimdi bazakşehir - fb maçını izlediysen, buna maç olarak da bakma fb yi ayağa kaldırdılar, el birliğiyle. Ali koç maç sonrasında hedefe nasıl gidileceğinin sinyalini de verdi. Bana göre güzel bir yol da değil. İlk defa böyle tiksindim söylediklerinden. Biri çıkıyor mesut maaş almayacak diyor 6 ay. Geldi mi bedava, kuralların etrafından dolaşıldı mı? Oldu mu daha önce yaşanmış "teşvik o zaman şike değildi" , alındı mı etik ayaklar altına. 

Benim söylediğim şu, bu lobiye bjk dayanamaz ama gs dayanırdı. benim şampiyonluk da en büyük favorim gs idi hala kadrosu daha iyi bence. fakat orda dur, Liseliler mustafa cingözü vurdu mu arkadan, ibrasızlık sonrasında divan başkanıyla atışmalar vs ? Bunu gören geleceğin başkan adayı terim de bi oyuncuya bir yöneticiye basın önünde yapıştırdı mı? FT tek başına yamulttu takımı. O yüzden diyorum ben fb yi gs tutamazsa bjk tutamaz. 

Koç ailesi 3. sezonunda da bu şartlarda şampiyonluk vermez. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...