Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Sotto dedi ki:

Ben yillarca ayni seyleri yazdim ama degismiyor belli kaliplar. Sizin mantiginizla her macta hakemlik bir olay var. Beraber izleyelim birgun random avrupa macini taraf tutarak. 10 taneden asagi hatali karar bulursak durumlerin benden. 

Diagne'nin faulu bence de palavra, Aboubakar'inki faul ben gozlukle izlemiyorum ki maclari. Ha ama oturup foruma hakem katlediyor yazacak bir durum olmadigini da belirtiyorum. Arda'yi gormedim. 

Genel olarak kendini en ufak temasta yere atan adama faul verme ulkemizde standart zaten tekrar yazmaya gerek yok.

Hata dediğin şey random olur. 

Bu arada ZAAAaaa

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah kimseyi her maç toplam sadece bir (sayıyla 1) kişi olumsuz bir yorum yapınca "ağlayın" "paçaları sıvamadan giremez olduk" diyecek delüzyona düşürmesin ?

Keyifsiz maçtı, birinci gole kadar izledik muhabbet ede ede, oradan dönmeyeceği belli olunca kapattım ben zaten. BJK bariz daha iyi hazırlanmıştı, kadrosu da özellikle fizik gücü olarak daha iyiydi zaten. Ek olarak sahaya da daha iyi yayıldılar. GS'de Etobo dışında ayakta kalabilen pek kalmadı maç ilerleyince. Maç sırasında Apple'ın bi yorumu vardı "10-15 dk bir şeyler yapıp 10-15 dk sıkıcı hale getiriyolar maçı dönüşümlü" diye, doğru tespit. Tempoyu ayarlayan da 1-0'a kadar BJK'ydı zaten, istediği zaman arttırdı, istediği zaman yaydı. Yine öyle çok tek taraflı maç değildi ama Diagne'nin şuursuzluğu zaten tek başına bitirdi maçı. Fatih Terim bile itiraz edemedi pozisyona, ki Fatih Terim'in kariyerinde hakeme bağırmadığı tek kırmızı kart olabilir bu. Üzerine GS defansının evlere şenlik hatasıyla gol gelince zaten çevrilmeyeceği belli oldu.

GS'de geriye yaslanacak bir kadro yok, yıllardır olmadı. GS ne zaman geriye yaslansa gol yedi, üstelik de komik goller yedi. En kötü Anadolu takımından bile gol yedi. Ama inatla "kontrollü oynayacam" fantazisiyle bunu yanlış anlayıp iyice geriye yaslanıyor. Yine öyle yaslandı, yine öyle saçma bi gol yedi. Ama inatla yaslanıyor hala.

BJK'da gizli kahraman Atiba'ydı, iki kere takımı kurtardı, biri köşeden gelen topu çizgiden çıkarttığı, biri de ikinci yarı arkadan kaçan Etobo bomboş kafa golü atacakken depar atıp dibine girip pozisyonuna bozduğu pozisyonla. Cüneyt Çakır beklediğimden kötüydü. Kartlara, pozisyonlara teker teker girmeyecem ama her kararda beklemesi tereddütlü ve ne yaptığını bilmez bir hakem imajı çizdi, öyle olunca da oyuncular her pozisyona itiraz etmeye başladılar.

Sonuç olarak gg BJK

Ha bi de Diagne'nin yan hakemin dibinde korner noktasının oradaki şaklabanlığı yedirmesi gerçekten inanılmaz bi olay.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav geyik yapıyoruz, eğlenmeye çalışıyoruz, stres atıyoruz şu bu buralarda. Allah a neden havale ediyorsun ki ?
bak Joseph gitmiş, fakir gibi karakışın ortasında ısıtması olmayan açık havuza atmış kendini. fakir. 

biz klavye arkasından iki muhabbet döndürüyoruz neden wot yazacak kadar kasıyorsun ki. yazıyı okumadım da "Atiba"yı gördüm. vallahi beton yetmez. önce teknik heyet, sonrasında başkanlığa kadar yürüsün bence. o derece

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...