Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

Abuş kardeşimizin annesinin vefatından dolayı üzüntüsünü hafifletmek, moralini düzeltmek için ona gol attırmaya çalışmasaydı takim, muhemelen Adanaspor rekoru kırılacaktı dün gece. İlk yarıdan falan 5-6 olurdu maç

 

Sergen artık orta sahada birazcık topla oynamasını bilen, çevre görüşü olan adamı oynattığında neler olduğunu görmüştür umarım. Skordan ziyade takımın oyunu ele alışı güzeldi. 11 kişi ceza sahasına yatmaya niyetli rakibe karşı oyuna Necip sokmaktan vazgeçer umarım.

Biraz olsun izlenebilir bir takım oluyoruz Ozzy sahadayken

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 saat önce, Rewendor dedi ki:

4 golde mi ne asist Rize defansından zaten. Adamlar resmen milimetrik asist atmışlar.

2. ve 5. golde direkt defans hatası var. 4üncüde hata gibi görünüyor ama aslında larin ayagını uzatıp topa dokunuyor. 2 gol direk takım oyunu paslaşma ile gelişen atak, son gol ise uzaktan füze. 

4 gol rize asisti demek direk ağlamak olmuş.

Ha şu var ki 2. goldeki hatayı yapan stoper mental olarak çok düştü. Yedek kadro müsaitse değişmesi lazımdı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Ota boka yerli yersiz ağlamak lafı yapıştıran futbol taraftarı kadar itici çok az şey var dünya üzerinde. Bayağı siyasi fanatikten falan daha şuursuz, daha itici bir profil bu.

Şuursuz sensin. İticiliğinden emin olmak istersen de eğer diğer modlarla birlikte hem komple forumun hem de futbol bölümünün nereden nereye geldiğini çek edebilirsin.

Hangi takımın taraftarı hangi taraftara hangi takımların maçlarında yerli yersiz ağlamak lafı yapıştırmış bulup çıkarması kolay da işsiz güçsüz değilim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dakika, eğer bir laf söylüyorsan arkasında duracaksın.

Bana şuursuz diyorsan burada şuursuz hareketimi göstereceksin açık açık. Öyle çocuk gibi çelik ayna deyip geçmek yok.

Ben sana şuursuz dedim, sebebini de açıkladım. Şurada son maçtan beri bir tek "adamlar 4 gole asist yapmış" mesajını ağlamak olarak değerlendirmek şuursuzluktur dedim.

Ha, sebep gösteremiyorsan da biraz karakterin varsa haksızlık ettiğin için özür dilersin, yoksa da vanish atar ya da konuyu değiştirir gidersin.

Futbol bölümünün bu hale gelmesinin başlıca sebeplerinden biri zaten senin gibi her yoruma ağlamak mesajı yapıştıranlar zaten. Takımdan bağımsız olarak kaç defa bunu çirkinliğini dile getirdim. FB başlıklarında da dedim, GS başlıklarında da dedim. Moderasyon tarafında da bu tavrın yasaklanması için 2 defa dile getirdim, kabul görmedi. Burada tutup da saldırı maksadı bulunmayan, şikayet/yerinme anlamı olmayan mesaja bile "ağlamayın ehi ehi" deyip sonra da utanmadan "bölüm nereden nereye geldi" demeye hakkın yok. Şımarıklığa bak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajının neden ağlamak olduğunu tek tek açıkladım yukarıda zaten, gülüp eğlenip geçmek yerine itici siyasi fanatik şuursuz vs diye direk hakaretamiz laflarla cevap veriyorsan şuursuz sensin, açıklamaya ihtiyacı bile yok aslında. Forumun bu hale gelmesinin bi sürü sebebi vardır ama futbol bölümü için bu sebep sizin taraflı yönetim anlayışınız, bize ağlama denirken problem olmayıp, biz dediğimizde problem olması.

Hala şımarık falan diye tahrik etmeye çalışıyorsun, başkası yazdığında ceza alacağı lafları egonu tatmin etmek için yazmaktan çekinmiyorsun. Durup dururken tahrik et, hakettiğin gibi cevap aldığında da "omo koroktoron vorso ozor dolorson diye ağla, yok öyle. En fazla banlar geçersin, kendi arkadaşlarınızlar oynarsınız burda, umurumda olmaz, egonu tatmin edemezsin. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son mesajımın son kısmının ego tatmini olarak anlaşılabildiğini gördüm, hak veriyorum. Okuyunca o şekilde bir anlam çıkarmak mümkün. Demek istediğim "hem böyle bölümün düzenini bozucu mesajlar atıp hem de sonra bölüm bozuldu diye moderatöre saldırmak şımarıklıktır"dı, ama o hararetle daha agresif tonlanmış.

Taraflı yönetim sözü yer yer gündeme geliyor. Yıllar önce ciddi olarak gündeme geldiğinde burada hem istatistik koymuş hem de dönemin güncel birkaç olayında arka planda nasıl yazıştığımızı göstermiştik taraflı yönetimden tam beklenti dışında olacak şekilde. Zaten bir konuda taraflı olma riski olan yönetici varsa kendisi söylüyor "bakın olay bu, siz değerlendirin, ben adamla birebir tartışma tarafıyım" diye. Yakın zamanda Sam yaptı bunu mesela başka bölümde.

Ağlama sözünde size veya başkasına farklı yönetim yok. Hiç olmadı. En az 20-30 topic var kullanmayın dediğim. Her biri BJK topici değil. Hatta FB şike davası topicinde GS'li taraftarın "artık 10 sene bize darbe yaptılar diye ağlarsınız" sözüne bile (ki görece olarak maç sonu ağlamayın demekten daha hafif bir ifade) söz etmişim.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Rewendor dedi ki:

Ağlama sözünde size veya başkasına farklı yönetim yok. Hiç olmadı. 

Ben ağlama yazan başka birisine şuursuz, itici, şımarık dendiğini görmedim. Olayın resmen bokunun çıkıp, insanlar birbirini devamlı ağlama diye diye trollemiş ve nihayetinde ağlama kelimesi bölümün sıradan dili haline gelmişken her ağlama diyene bu kadar tepkiye gerek yok bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İtici daha önce demiştim, daha ağır ithamlar da kullanmıştım bu sözü kullananlara. Şuursuz kısmı "ağlama" demeye yönelik değil koşullardan dolayıydı. Ortada sadece tek bir kişiden gelen "4 golü adamlar hediye etmiş resmen" lafını ağlama olarak nitelendirmeydi. Yani tutup da burada insanlar yok hakem kolladı, yok işte para yedirmişsiniz dese de söylesen demezdim. Şımarıklık kelimesini de açıkladım zaten, "ağlama" demeye yönelik değildi o da, bölümü en çok bozan tavrı sergileyip sonra da bölüm bozuldu diye şikayet edip modlara yüklenmeye yönelik bir sözdü. Hala arkasındayım. Bölümde zaten yazan 2 elin parmaklarını geçmeyecek kadar az insan kaldı. Forum genelinde de durum pek matah değil. Forumun ek aktif topiği "discord forumu öldürüyor mu". Eğer bölümün kalitesizliğinden dem vuruyorsanız, o içeriği yazan kişiler olarak biraz kendinize bakmanız lazım. Şurada hem kendi kendinize herhangi bir gerginlik veya olumsuz mesaj bile yokken "ağlıyosunuz" deyip sonra da "bölümün kalitesi şöyle düştü, modlar yüzünden" demeyi şımarıklık olarak adlettim, o görüşümün de arkasındayım.

O konudaki düzen bana kalsa yıllar önce ağlayın falan diyen mesajları da "cincon" "febe" "8jk" kelimeleri gibi yasaklatır, uyarıları verir, yetmeyene cezaları dağıtırdık, çok daha temiz olurdu. Ha, o zaman zaten giden 1-2 kişi olurdu, bu kadar çığrından çıkmadığı için de yaygınlaşmazdı. Şimdiyse boku çıktı her bir olumsuz mesaja "ağlamayın reröre" diyor millet, doğru düzgün tartışılmıyor. Burada taraftarı olan takımların forumda konuşulan son 10 maç sonucuna bakarsan bu lafın edilmediği maç sonucu zaten yok sanırım. Takım ayırt etmeksizin söylüyorum bunu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Şurada hem kendi kendinize herhangi bir gerginlik veya olumsuz mesaj bile yokken "ağlıyosunuz" deyip sonra da "bölümün kalitesi şöyle düştü, modlar yüzünden" demeyi şımarıklık olarak adlettim, o görüşümün de arkasındayım."

 

abi şu dediğinin bu günle alakası yok, tamamen geçmişe yönelik bir gönderme ya. bence bunun farkındasındır. Yıllarca en ufak mesaja "ağlama" diye çıkış yapıldı burada. 

discord forumu öldürmeden daha önce ölmüştü futbol bölümü ve malesef bunun sebebi yazılan içerikten çok o içeriğin yönetilememesiydi.. inatla futbol konuşmak isteyen insanlara karşı inatla ad hominem yapılmasına göz yumulmasıydı. 

ağlama konusunda "ilk kurşunu kim sıktı bilmiyorum, ama kimlerin sıkmadığını çok iyi biliyorum"

discord olsa da belli konular hala hit alıyor. discord olsa da futbol pati discord'da konuşulmuyor, çünkü insanlar buradaki kişilerle futbol konuşulamayacağının farkına vardı. bu akşamki maçla ilgili discord'da sadece 1 (bir) mesaj var.. bence sorunun kaynağını irdelemek için bir ayna tutabilir.

bu da discord'dan

Rewendor dün 21:14

Vay arkadaş,

[21:14]

Beşiktaş hakem yardımı olmadan maç kazanmış, helal

Rewendor bugün saat 00:48

Bu ne la, gollere baktım şimdi, 6 golden dördünün mü ne asistini Rize yapmış. Resmen milimetrik al da at pası vermişler (düzenlendi)

forvelin bugün saat 00:49

ya ne top oynayacak yoksa besiktas

finrod felagund bugün saat 07:33

şiketaş

[07:34]

TARLALAR SÜRÜLDÜ MÜ

 

evet Beşiktaşlılar ağlama diyerek forumdaki futbol kalitesini düşüyor sorry

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...