Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

Ortada bir kural hatası mı var? Ahmet çakar'ı mı referans gösteriyorsun? Net ve objektif olarak o topun çıkmadığını düşünüyor bir çok insan ve tam tepe kamerası olmadığı noktada hakem kural gereği emin değilse golü vermek zorunda. 3 kuruşluk bilgiyle 5 kuruşluk yazılar yazmayın. 

 

Ha bu arada, 117 yıllık klübe küçük diyecek kadar büyük değilsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Çakar tam da kendisine yakışır şekilde yazıda kendisi ile çelişmiş. Önce "çıktı gol iptal" demiş. Sonra "çizgileri yukarıdan gösteren kamera" demiş. Demek gördüğü görüntü ile çıkıp çıkmadığı konusunda şüpheler olduğunun bilincinde ve %100 bir karara varılamıyor ancak kendisi "fikrini beyan ediyor". Bu fikrini böyle beyan etme sebebi de yazısının içeriğinden anlaşılıyor zaten "reyting kaygısı"

Bu kadar konuşuncaya kadar açıp kurallara falan bakılsa böyle tantana çıkmayacak da, bizim ülkede öyle araştırma okuma pek sevilmiyor.

Geçen sene Real madrid-Ajax maçıydı sanırım CL'de olmuştu. Topun dışarı çıktığı görüntüler ile "kesin kanıtlanamadiğı" için yan hakemin kararı gerçerli sayılmıştı ve gol verilmişti. Uefa maçtan sonra yazılı açıklama yapmıştı. Bu çizgi konusu el gibi, faul gibi bana göre sana göre, siyahı beyazı grisi olan bir şey degil. ya 1 ya 0. Bence çıktı, bence çıkmadı ile karar veremezsin.

Burada topun izdüşümü kuralından bihaber insanlar olacağını sanmıyorum, bu açıdan ona karar vermek de çok kolay degil. Ama "tamamı" geçmemiş gibi duruyor özellikle arka kamera çekiminde. Var %100 bu top çıktı diyemediği sürece kurallar yan hakemin kararı geçerli diyor.

Sosyal medyadaki yangının %99u kuralın bilinmemesinden kaynaklı zaten de. izdüşümünü açıklayan çok güzel bir twit var, küfürlü diye paylaşmayalım şimdi

 

tüm bunlar bir kenara, beinleri iptal ettirin ve ligi izlemeyin zaten abi bok gibi lig. ne futbol kalitesi var, ne düzgün hakem yönetimi var. Hak, hukuk, adalet falan böyle şeyleri TR'de tartışmak saçmalığın daniskası

İkinci ekrana selcuksportsdan açıp ana ekranda wow falan oynarken zar zor çekiliyor. Yakında onu bile yapmam

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi hakem taç dese de bir şey diyemezsin, taç değil dese de bir şey diyemezsin. Zor pozisyon. O zaman gollerde neden çizgi kamerası veya çizgi teknolojisi var. Ee işte bunun. Taç için şampiyonlar liginde bile yok bu. Lan pozisyon penaltı vs pozisyonu da değil, normal kenarda bir taç sürekli hatalı korner taç vs oluyor zaten. Yine göz yaşlarıyla sel yapmışlar ya asjdkasdsad

GSliler biliyor tabi sergen reyiz henüz derbi kaybetmedi gs yi de tokatlayıp alaşağı edecek. Ondan taça mazeret bulmuşlar. Fenerliler desen baaaaattin şimşek falan tutunmaya çalışıyor. Eze eze gelen beşiktaşa karşı algı peşindeler. 

 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın 29 aralık 2020de yazıyorum. 17 ocak 2021 19. hafta 19.00 da beşiktaş- gs maçı skoru 3-1 3-2. Ötesi olmaz. 

Yazıyorum. Abuatar, marcao oynarsa marcaoya yakın oynayacak. Mensah yerine Dorukhan oynayacak. Taylan hayatının en kötü maçını çıkaracak o maçta. Sol kanatta nkoudou ile değil Larinle başlayacak sergen. Bunları not alın

 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...