Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

On 06.11.2020 at 13:01, Natanyal dedi ki:

Zaten bunu alamazsak sonraki 4 hafta maks 1 puanımız var kötü olur jkhsdf

 

On 06.11.2020 at 15:35, FuCKiR dedi ki:

ne 1 puanı en az 8 puan gelir o maçlardan. fb maçı sakat baya penaltı veriyorlar onlara. onun haricinde diğerlerini tokatlarız aksilik olmazsa

Aradaki farkı net göstermek için bu mesajlara bakmak yeterli, 4 maç en az 8 puan diyorum, sonuç 3 maç 9 puan. Tarih 6 kasım, Penaltıdan dolayı fb ye şüpheyle yaklaşmışım, penaltı da aldılar ona rağmen tokatladık. Natanyalın yorum ise facia tabi ki. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk golü yemezsek beklenenden kolay geçecek. Net söylüyorum bunu. Kapalı savunmaya karşı zorlanıyoruz biz fakat bunu bile sergen yavaş yavaş aşıyor ama henüz tam değil. Bunun en büyük sebebi de hala tam bir oyun kurucu yok. Açık oynayan her takıma karşı ise mevcut beşiktaştan iyisi yok türkiyede. Çünkü Ön hattın tamamı atletik ve hızlı sayılabilecek oyuncular. Geçiş oyununda resmen ders veriyor 3 haftadır. Alanya da efecanın olmayışı ( covid )  beklendiğinden fazla sorun olacak onlara. 

Neden ilk gol önemli! 3 maç 3 önemli rakip, 9 puan. Hiçbirinde ilk golü beşiktaş yemedi. İlk golü yiyince hala nasıl tepki gelecek, özellikle kalan süreye bağlı panik vs olacak mı bilmiyoruz hala. 

Alanya karşısında siopise baskı ile başlanmalı ve ayrıca alanyaya özel olarak larin yerine nkoudou tercih edilmeli bence. Bu Beşiktaşın avantajına olacaktır ama neyse Sergen reyiz işini bilir. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimin teklif ettiği yeni sözleşme şartlarını kabul etmemiş oyuncu.

yıllık 2 milyon tl alan dorukhan, yönetimin, maç başı ücretle beraber yıllık 10 milyon tl’lik kontrat önerisine olumsuz yanıt vermiş.

dorukhan’ın istediği ise imza parası ve yıllık 15 milyon tl.
 

dogru haber mi bu terbiyesize bak 2->15 ben besiktasi izledigimde atiba nkoudu aboubakar goruyorum (neyse ki jajic yok buaralar) dorukhan kim

 

simdi bi ark’a yazdim fener varmis icin icinde anlasildi 15 milyonun nerden geldigi ? dostlar arasinda olur boyle ufak kaziklar

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...