Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

O hiç belli olmaz. Dar rotasyon sayesinde de defoları biraz örtüldü. 

Benim Sergen ile ilgili en büyük övgüm her zaman kendini geliştirmesiydi. Sezon içinde en az 3-4 kere oyun değiştirdi, yeri geldi hatalarından döndü vs. bu sayede zaten bu kadar dar rotasyonda başarılı oldu. Fakat 2-3 kere de inat edip, yokuşa sürdüğü oldu ki son 3-4 haftadır yine her türlü negatif etkiye rağmen bir de yine inadı yüzünden aynı hataları yaptığından dolayı bu raddede şampiyonluğu alabildik. 

Hani takımı buraya kadar getiren nasıl Sergen ise son virajda bu kadar zorlanmasının sebebi de kısmen Sergen'di. 

Bence halen çok iyi bir TD değil bu yüzden ama en azından bu denklem içinde çok iyi bir yönetici olduğunu ispatladı. Şimdi yine kendini geliştirip, yeni sezonda ona göre hazırlık yapıp girerse işte o eşiği atlayabilir. Umarım atlar ama bakalım. 

Rıdvan'ı oynatmama konusu mesela en büyük takıntısı haline geldi resmen ki buna rağmen çocuk nasıl değer yarattı kendine. Seneye elde tutamazsa bu yüzden tutamayacak misal Sergen. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bjkyi tebrik ederim. Ne gs ne fb hak etmemişti gerçekten. Sergen hoca bence baya yetenekli ama tembel olması sıkıntı. Umarım bundan sonra daha fazla takım çalıştırır ve başarılı olur. Bence Şenol balonundan 10 kat iyi hoca. Milli takımda görmek isterim bjk kovunca asdf. 
 

Bu arada başakşehir şampiyon olunca büyük takım oldu mu? Hayır. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

38 dakika önce, FuCKiR dedi ki:

@Natanyal

istanbuldaysan , ben istanbula dönünce seninle birlikte maç yorumlamak istiyorum . Bu futbol bilgisini iliklerime kadar içimde hissetmek istiyorum reyiz. Senle birlikte Turgay demirle, gürçan bilgiç gibi olabiliriz

abi o saydığın ikilinin futbol bilgisi yok ama sdsafasa

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ridvan'i sevmemek mumkun degil ama nskala'nin hakki yeniyor.

sergen "ocak'da farkli bir besiktas goreceksiniz" derken standart aciklama oldugundan kaale almamistim. gercekten koklu bir degisiklikten bahsediyormus. kadroya uymayan eski sistemin hicbir kalintisi kalmadi. her mac gol yiyen takimdan yarisan bir takima donusuldu. uzerine iyi sonuclanan transferlerle sampiyonluk adayligi soz konusu oldu.

sampiyon bir teknik adami elestirirken 1-0 geriden basliyoruz ama pismis bir teknik adam performansi sergiledigini cok az kisi dusunuyordur.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
  • tarihinde Rewendor tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...