Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I'm Thinking of Ending Things (2020) - Netflix


DarkC1oud

Öne çıkan mesajlar

 

Spoiler

From Academy Award winner Charlie Kaufman (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) and based on Iain Reid’s acclaimed novel. Despite second thoughts about their relationship, a young woman (Jessie Buckley) takes a road trip with her new boyfriend (Jesse Plemons) to his family farm. Trapped at the farm during a snowstorm with Jake’s mother (Toni Collette) and father (David Thewlis), the young woman begins to question the nature of everything she knew or understood about her boyfriend, herself, and the world.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Güzel başladı, kitap okuyormuşum hissi verdi fakat hikaye ilerledikçe hafif baymalar başladı (sanki fazla uzundu). Bittikten sonra bir kaç teori oluşturdum kafada, sonra doğru mu anlamışım diye düşünürken yorumlara baktım apayrı bir şey anlatmış film.

Yani anlatmak istediği güzeldi,fakat anlatış biçimi sizi yorabilir biraz dikkat gerektiriyor. Genel olarak 7 veriyorum.

 

Filmde oynayan abla BBC nin 2016 da çektiği savaş ve barış (6 bölüm lük bir dizi izleyin) dizisinde maria karakterini de oynuyor. Çok hoş bir hanım abla bence. Dizinin trailerini de koyayım 

 

Law tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şeyi beğenmek için - ve görece 7 puan vermek için - (Edebi bir eser olur, film olur vs) illa anlamak mı lazım yani tamamen mi anlamak ? Çinçe bir kitap okusam evet haklısın derim çünkü zerre anlamam ve ortada yazılı bir eser var ve çince bilmiyorum. Nihayetinde bu film yani görsellik, ses, oyunculuk vs bir çok kıstas var ve sana yaşattığı hisler veya sende oluşturduğu bir tatmin bile çoğu zaman yeterlidir.  

Sadece filmin sonunda meydana gelen hadisenin tam olarak tahmin ettiğim gibi olmadığını yapılan bir kaç çözümlemeden anladım. Güzel başladı kitap okuyormuşum hissi verdi, hikaye ilginçti, biraz beyin fırtınası oldu, sonlara doğru baydı evet kabul ediyorum, anlatış biçimi yorucu olmaya başladı uzundu sanki biraz ama genel olarak tatmin ediciydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...