Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duşakabin, jakuzi, küvet, hortum


Oce4n

Öne çıkan mesajlar

ustalık bir durum yok ki yere gömmeli bir sistem yapmıyoruz. ustayla anlaşıldı fayanslar alındı zaten. flat duş tabanlarında boru yok direk gidere bağlanıyor ağzı. bir tek duşakabin köşesine ne koyacağımız kararı kaldı ki usta ona göre gideri ayarlayabilsin. enişteyi kim niye çağırdı da nasıl bağladınız konuyu oraya çözemedim bile.

örnek flat duş kabin uygulaması:

su sızdırma konusunun asıl önemli kısmı fayansları dizmeden önce su geçirmez izolasyon malzemesini duşakabinin koyulacağı yere ve duvarlara belli bir yüksekliğine kadar sürmek gerekiyor. kalekimdeki kuruyunca elastik haline geleni beğendik. aynı izolasyon malzemesi havuzlarda da kullanılıyormuş zaten. bir de uygulama sırasında bir kez yatay sürüp kurutup ikinciye dikey şekilde uygulayınca (aynı yüzeye + şeklinde sürmece) izolasyonun kalitesi baya artıyormuş. 

duşakabin tabanı belli olduktan sonra duşakabinciler kendisi gelip kuruyor zaten duşakabini.

banyo bataryası ve duş seti de kararlaştırıldı. bekar adama grohe ne gerek var evlenince alırsın kararı aldık. bugün bekar evi yarın kiraya gidecek daire çünkü. gereksiz masraftan uzak duruyoruz. artema bataryalar + tema duş başlığıyla kapattık o konuyu da.

bugün tekrar piyasayı gezip içimize sinecek bir şey var mı diye bakacağız. her şey sonuçta cepten ne kadar masraf çıkacağıyla bağlantılı oluyor gene de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...