Masticore § 27 Eyl 2020, 07:32 Spoiler 6-7 kotuydu lan , uyduruk cin cikarma , dabbe filmine donustu dizi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Red § 27 Eyl 2020, 11:01 6 7 ben atlayarak izledim dizi bir anda kötüleşti kfkd. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 27 Eyl 2020, 11:24 9 güzel işler karıştı, sezon finali iyi olacak gibi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
goldbären § 27 Eyl 2020, 15:23 ben 6-7den sonra bıraktım, izlemiyorum o zaman sdf. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Goering § 27 Eyl 2020, 15:28 8-9 acting iyi, senaryo kötü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
cabiria § 01 Eki 2020, 13:37 10 geldi sezon bitti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Laorx § 01 Eki 2020, 20:57 Sol umarim oldurur hepsinide biter dizi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli § 02 Eki 2020, 02:14 Sezon bitsin de uzun uzun iyi kötü bir şeyler yazayım diyordum ama değmezmiş kfjdgkd. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
miyaw33 § 02 Eki 2020, 06:52 Bu kadar güzel bir konu böyle aptalca evrilebilirmi. Hayal kırıklığı oldu sezon sonu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Goering § 02 Eki 2020, 07:27 dizi, lost'a baglayacak derken boka bagladi. Ekim 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Milamber § 02 Eki 2020, 20:50 ne içgenç bitti ıyyy Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 04 Eki 2020, 17:19 ulan ridley her seferinde aynı şeyi yapıyosun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa § 04 Eki 2020, 22:12 ridley dunyaya sansli gelenlerden. kopyala yapistir, ayni sey ile paranin dibine vuruyor adam. mekan; uzay. karakterler; ana karakter guclu kadin, androidler var, beyaz kanlari var, yaratik var. insan icinden cikiyor. baska seyi degistirmeden film ustune film cekti adam. konuyu bir yere de baglamasi gerekmiyor cok. yukaridakina gore yaz, ortada birak gitsin, Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GONDARCENGIZ § 04 Eki 2020, 23:57 başlayak mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Komutan § 05 Eki 2020, 01:43 Hikayede bana mantıksız gelen bazı şeyler olmakla birlikte, genel olarak beğendim. Ekim 5, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
cabiria § 05 Eki 2020, 11:38 9 saat önce, Komutan dedi ki: Hikayede bana mantıksız gelen bazı şeyler olmakla birlikte, genel olarak beğendim. +1 daha fazla bilimkurgu daha az felsefe isterdim ben de mr. robot'ta da aynısı oldu, dizinin ful linux terminalde geçmesini beklerken herif psikopata bağladı geek dizisi istiyoruz duy sesimizi hbo ve netfilik Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Milamber § 05 Eki 2020, 13:23 onlardan cacık olmaz bu saatten sonra bezos'a gitmek lazım prime da 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
arcane § 12 Eki 2020, 16:08 temelsiz yere ibresi hard science'a dogru bir sov sandim. oyle olmadigini farkedince biraz hayal kirikligi oldu. fakat konsepti zamanla sardi. sezon finalini bolum olarak hic begenmedim ama sezon ici bolumleri iple cektim. adeta gizem sicildigi icin ikinci sezon ne getirir bilemiyorum. konu nereye gidiyor kestirmek imkansiz. hic begenmeyecegim bir sey de cikabilir. umarim benzer tat yakalarlar. mother benim icin simdiden ikonik bir karakter. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş