Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avowed


Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Yok yok bi süredir eorada geçen skyrim yapmak istiyoruz muhabbetleri vardı direk o yani bu. TES6'ya rakip olacaktır. Ha illa ki dungeon crawl da eklerler ama temelde open world sword & sorcery fps/rpg hybrid bu.

Aedyr'de geçiyormuş, işte Woedica ile bağlantılı diyorlar avowed ismi nedeniyle. Zaten aedyr in patron goddess i gibi bişey ve oathbinder olarak biliniyor. Yalnız ne kadar sıradan bi reveal trailer yapmışlar meh. Ama tabi Outer Worlds ün xpac i de açıklandı, ekstra hype için elde fazla bişey yokken bunu verdiler büyük ihtimalle, tıpkı fallout 76 çıkmadan bikaç ay önce tes6 teaserın yayınlanması gibi. Adamlar tam anlamıyla badhesda clone olma yolunda ilerliyor ya lel

 

Nextgen xbone oyunu bu arada, mevcut xboxla çalışmayacakmış. Basit bi teaser var gameplay falan da yok ortada, 2022den önce göremeyiz bence bunu.

Meanwhile in sawyerland:

 

4fe00xuj4dh41.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aratinca living lands'e dair pek bir bilgi cikmiyor. aedyr mainland olsa bir fikrimiz olacak. 
 

Alıntı

The Living Lands is the mountainous region of a large northern island renowned for its diversity of plant and animal life. Its weather is unpredictable and its ecosystems vary dramatically from valley to valley. The Living Lands are home to an assortment of races in a variety of colonial and independent settlements.

bir de in-game book var:

https://pillarsofeternity.gamepedia.com/True_Stories_from_the_Living_Lands

o listedeki scope simdiye kadarki obsidian oyunlarinin cok otesinde. cogu oyunlarinini daha bir senelik isi varken piyasaya surduler. insan okurken eyvah diyor. 

her ne kadar grafik olarak yarisacak bir oyuna imza atmamis olsalar da pillars serisinde environment sanatcilari cok iyi is cikardilar. tamamen 3d ayni kaliteyi kotarabilirlerse mekanlar solen olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Poe 2 de de yazarligi acemilere birakmisti; berbatti anlatimi, diyaloglari. Millet "cok tutarsizlik var" deyince patchle konuyu aciklamaya calisan diyaloglar eklemislerdi. Bu da ayni yere gider gibi...

Zaten poe dunyasi cok bayik degil mi ya?

fenris tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...