Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından gelecek para / kesintiler.


GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, almanyadan bir şirketten birşey almıştımda 1 yıl önce, sonra sorun çıktıydı hallettirdim, 100 euro civarı bir para yollayacaklardı bana.

 IBAN and BIC/SWIFT diye istemiş herifler, şimdi bunlar parayı yolladılar diyelim, benden ne kadar kesilecek vs bir bok bulamadım. kafalarına göre bankadan bankaya kesintiye uğrayabilirmiş mışmış vs bir sürü şey yazıyo sağda solda. Yokmu bunun belli başlı bir olayı ne kadar kesilecek vs diye.

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

transferwise’la istetebilirsin ugrasirlarsa

evet normal bankalar seref yoksunu oldugu icin soylemiyor ne kdar kesilcek kime sorsan muhbir bankaya sor diyor muhbir banka kim diyorsun kimse bilmiyor.

o yuzden yasasin bitcoin.

 

worst case’te 30 euroya kadar gidebilir.

 

yani ben her zaman serbest piyasa ve kapitalizmden yanayim, para atmak 500 euro deseler en onde desteklerim ama bu kurduklari kirli duzen ucret belirtmemeleri cidden can sikici.

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

swift işi çok saçma, ben de geçenlerde almanyaya para yollayacaktım ama net hiç bir bilgi bulamadım masraf miktarı hakkında. tek gördüğüm iki taraftan da kesinti yapıldığı, iki bankanın kesinti yaptığı. bir de döviz alırken de kesintiler falan var.

transferwise ile aktardım sonra, hatta referral olunca ilk işlem ücretini de almadı. her şey çok makul halloldu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@eldar heriflerede çok girsin istemiyom, o yüzden üstte yazdıgımı yapmak en mantıklısı.

@xaty evet kk ile aldım ama 1 yıl geçti aradan. normal refund yapamazlar heralde, euro hesabı yok gözükeceğinide sanmıyorum, birşey aldığımızda bile 3-4 euro koparmanın peşinde bankalar, önce dolara çeviriyo sonra euroya vs 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...