Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In the Heart of the Sea (2015)


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

KuBCaC.jpg

 

dün tekrar izledim, güzel bir filmdi gişede neden çakıldı ki falan derken paticik'te bile başlığı olmadığını gördüm. thor bile insanları çekememiş demek sinemaya, ya da star wars ile aynı dönemde girmesi talihsizlik olmuş.

 

moby dick'in yazarının esinlendiği gerçek olayı anlatıyor. lirik poetik bir film, belki ondan çekmedi. çok sağlam kadro var ama yeterince efektif kullanılmamış, bu da ikinci sebep olabilir. ikinci yarısı biraz sanat filmi havasında. ben çok sevdim. güzel de cgi kasmışlar. ne filtresi kullandılarsa çok güzel yakalamışlar 1850'leri. şehirlerde dishonored, denizde black flag oynarmış gibi izledim. tam adlandıramadığım teknik açılardan gemi içi çekimleri falan şahaneydi.

 

imdb puanının yarım puan falan yukarısını hak ediyor.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok sevmiştim ilk izlediğimde. tivibu'da sessiz sedasız başka izleyecek bir şey yok diye izlemiştim de sonra denk geldikçe 3 kere daha seyrettim. cidden arada derede kalmış filmler kuşağına güzel örnek.

buradaki tom holland'ın oyunculuğu falanda gösterişsiz ama çok başarılıdır. kadronun kalanı zaten 10 numara. cidden bu aralar kaliteli bir şeyler izlemek isteyip de bulamayan varsa akabilir direkt. 

ayrıca imdb puanı zaten bu tip bir film için gayet yüksek bile. bu tür ve tarzda 7/10 imdb'den alıyorsa reel ederi zaten min 8.5/10 falandır öyle görmek gerek. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Master and commander dan sonraki en keyifli film diyebilirim o dönemlerin denizcilik ve gemilerini sevenler için. Thor amca sayesinde illa high rank ekibin hikayesini izlemekten de kurtulunmuş bir film olması da cabası. Gemilerde taş çatlasa 3 - 4 high rank elemanı anlatmaktansa iki katından fazla nüfusu npc gibi gören bi film değil en azından. ilk sinemaya girdiğinde sw furyası ile güme gitti sonra da reklam tarafı pes edip zorlamadı sonuçta gişe vs çakıldı. Zaman içerisinde apple tv nesfliks gibi yerlerden sürekli gelir getiren filmlerden oldu işte. 

scorch tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...