Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F1 2020 - Codemasters


mokoko

Öne çıkan mesajlar

codemaster'dan yeni çıktı 2 hafta falan oldu sanırım. en önemli özelliği steam'de 90 liralık fiyatı. ikinci önemli özelliği ise f1 oyunları genelde aşırı değişiklik yapmıyor ancak bu oyun çıkmadan yaklaşık 2 ay önce norris, leclerc falan f1 2019'da full stream yaptılar ve sürekli yarıştılar. bu sırada codemasters'a oyunla ilgili sürekli feedback verdiler. f1 2020 çıkmadan önce baya bir değişiklik yapmış codemaster ufak tefek yerlerde bunlara göre ve söylenene göre çok çok daha iyiymiş f1 2019'a göre arabanın yoldaki hareketleri ve tepkileri.

benim kendi adıma en beğendiğim özelliklerinden biri multi modu kurmak, insanların dahil olması, yarışı ayarlamak ve piste çıkış gerçekten çok hızlı. öyle yükleme ekranları, milletin birbirini beklemesi falan hiç yok. 5 6 dakika içinde server'ı kurup piste çıkabiliyorsunuz arkadaşlarınızla beraber. birde oyundaki achivement hissi güzel. sonuncu olarak bile ilk turunu atıp, flying lap'te güzel bir süre falan yapınca baya mutlu ediyor. immersion çok güzel oyundaki. araba ayarları, lastik seçimleri, benzin ayarı, DRS, ERS hepsi var ve hepsini istersen kendin kontrol edebiliyorsun yarış sırasında. 

şimdilik 5 6 kişi olduk. akşamları 3 4 kişi olup kalanı ai doldurup pistleri, oyunu, ai hareketlerini öğrenmeye kasıyoruz. eğer alıp gelmek isteyen olursa eklesin steam'den: rendell.w 

varsa f1 takip eden kesin alsın zaten. en en kötü ihtimalle 90 liralık verim alınır bu oyundan aşırı sarmasa bile bi noktada.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat önce, NolaxThensbane dedi ki:

neyde oynuyorsun direksiyon,pad, klavye ve hissi nasıl

ps4 kumandası ile oynuyorum. tabi keşke direksiyon olsa ama f1 2019'u oynayan kardeşim kumanda ile bu oyunda 2019'a göre çok çok rahat yarıştığını söylüyor. bazı yarışlarda direksiyonla oynayanları geçebildiği olmuş. his olarak gayet iyi. ben rahat rahat kontrol edebiliyorum aracı ama tabi gaz, frenin ayakta pedalla olması viraj giriş çıkışlarında çok avantaj sağlıyor direksiyonlularda. ona yapıcak bişi yok tetik tuşları okadar hassas değil.

bu akşam girip 6 kişi yarıştık mesela grid'in geri kalanı 65/100 zorlukta ai'dı. 30 dk practice + one lap qualy + %25 uzunlukta yarışa girdik önce avusturya'da sora bakü'de. 18 19 lap falan sürüyor yarışlar. baya zevk veriyor. ilk yarış mesela hava olarak practice + qualy güneşli havadayken yarış yağmurluydu ve baya zorladı. safety car'lar, 2 pit yapanlar falan baya değişik bir yarış oldu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...