Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skull and Bones


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

Alıntı

Ubisoft’s Skull & Bones is supposedly rebooting as a live-service title after years of delays

Alıntı

The waters surrounding Ubisoft’s long-delayed pirate title are starting to stir once more. After more than a year since last hearing any movement on Skull & Bones, VGC is reporting that its sources in the studio have revealed that the game is being retooled as a “live service model.”

While Skull & Bones already had online elements, such as multiplayer PvP, this development shift means that more MMO elements are seeping into its DNA, including a persistent game world, evolving storylines, and community efforts that make an imprint on the setting. VGC said that the success of Fortnite’s live storytelling was part of the inspiration for this change.

Ubisoft has not officially commented on this leak or put out any announcements of its own. In fact, the last we heard from Ubisoft in May 2019, the studio said that it was “going to batten down the hatches and push back on the game’s arrival.”

Skull & Bones was originally going to launch in 2018 and was, at one time, seen as competition for Rare’s Sea of Thieves. But multiple delays have led to the game slipping off the radar and into obscurity… at least until now.

https://www.videogameschronicle.com/news/ubisoft-has-rebooted-skull-bones/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

ya aslında bu türde doğru yapmaları gereken 3-5 şey var, onları yapsalar net oynanır.

Sailing kısmı elbette ki çok önemli. W'ye bastık ileri gittik, S'ye bastık geri gittik gibi olursa yaş. rüzgar kontrolü mekanikleri gelişmiş olmalı ki, doğru yapan adam, az doğru yapan adama yetişebilsin vs.

Sıkıcı olmaması için gemileri aşırı hızlı yapma potansiyelleri var, bu sıkıntı. imörjın telef olur.

Sword fight'a dair hiçbir şey görmedim. boarding falan olmazsa sıkıntı.

Sea of Thieves gibi tek gemide çok oyunculu takılamıyoruz sanırım. Herkesin kendi gemisi var. Şimdilik yorumsuz bırakıyorum burayı, güzel de olabilir tırt da olabilir.

 

Sea of Thieves çok güzel bir oyun mesela, sadece dünyası küçük ve oyunda progress diye bi şey yok. kazandığın bütün altınları kozmetiğe yatırıyorsun. bi yerden sonra tıkanıyor oyun haliyle. Tek sessionda da maksimum 6 gemi oluyormuş. hepsi 4 player olsa max. 24 player var yani. Bu kısım da önemli mesela, oyunun server mantığı ne olacak, session based mi, instance mı, tek mega server mı? Bu kategoride çok alternatif yok zaten, bunları doğru kotarırlarsa hayatımda ilk defa ubisoft oyununa para veririm. Lakin ubisoft olduğu için de doğru yapacaklarını düşünmüyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha gemiyle kıyıya yanaşıp ağaç kesme/ maden toplama. Bravo Ubisoft. Sea Of Thieves'in daha kötü versiyonunu yapmayı bşarmışlar. Melee combat da yok, boardingler cutscene. 10 sene önceki Black Flag'de olan özellikleri kesmişler. Çıktıktan 2 ay sonra gamepasse atarlar bunu direk. 

Arada Black Flag remaster çıkarsalar bari.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

teknik betaya davet yollamış biri sağolsun. (ubisoft nicki değişik kimdi acaba) 45dk oynadım ama sıkıldım, başlangıcında denizden tahta, yelken topla, sonra ölen adama balık avla çünkü tok ölmek istiyormuş filan. dördüncü quest de crowbar matı topla diye gönderince kapattım. grafikler iyi sadece. combat görecek miyim diye daha etmemişim iyi ki, yokmuş madem. tahta spear yaptırıp onları attırdı köpekbalıklarına combat diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Beni insider programına dahil edip 2 ay felan oynamamı sağladılar. Çok bug vs vardı ama toparladılar. Son test de oyun gayet stabil hale gelmişti ancak combat da çok dengesizlikler vardı. Feedback verip durduk bakalım.

Üst seviye gemilere kadar craft edip çıktım ancak deli gibi "sea of thieves" oynamış biri olarak söyleyeyim aynı eğlence tadı ne yazık ki bu oyunda yok. Oyun kısa zamanda çok çabuk tekrara düşüyor ve bu da bir noktadan sonra sıkıcı hale geliyor. Resmen korsan teması seven biri olarak beni sıktı. 

Ortada büyük bir emek var, bir şans oynamış olanlar bunu görecektir. Doğru kararlarla güzel bir oyun olabilir. Boşa gitmesini istemem.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

sadece savaş kısmı olarak naval action çok güzel. oynadığım en sim buydu, ses atmosfer ve fizik çok iyi savaş ekranında.

 

modern balıkçılık olarak fishing barents sea güzel, ansiklopedi gibi oyun. gerçek gemiler aygıtlar ve balık türleri var. trawling gemilerinin içi uzay gemisi gibi, aygıtları tek tek kullanmak gerekiyor. tutoryalleri de var tabi terimleri aygıtları ve teknikleri öğreten. modern balıkçılık ile ilgili her şeyi öğrenebiliyorsun.

 

sailwind var indie, bu da güzel bi altın nokta yakalamış sim ile erişilebilirlik arasında. savaş içermiyor. biraz ets gibi, kargo taşıma ve al sat / ekonomisi var. fizik olarak detaylı, yüklediğin kargonun ağırlık merkezine etkisi var. yelkenleri kontrol etmek için bi sürü halat var, wasd ile araba gibi kullanmıyorsun. bunda da gerçek navigasyon aygıtları var eski çağlardan.

 

sailaway var bu fsx'in yelkencilik versiyonu gibi ama herhangi bi içerik yok ve gerçek dünya haritasında gerçek zamanlı sailing yapmak uçak kadar keyifli değil pc başında. onun kontrolleri de sim ve tamamen detaylı çünkü tek olayı o.

 

sea of thieves grafiklerinde salt 2 çıktı, o da denizlerdeki no man's sky gibi. casual arcade ve chilling oyunu, gemi dekore etme ve progress var, içine el yapımı point of interestlerin yedirildiği procedural adaların keşfi var.

 

ekran içinde ekranlar, düğmeler konsollar göstergeler, microprose oyunları tarzı büyük araç kullanımı içeren stormworks var, sandbox. biraz workshop hakimiyeti gerekiyor, bi de kendi amaçlarını yaratmak. 

 

kütüphaneme bakamadan aklıma gelenler bunlar. valheim ve black flag'ta da sailing acayip keyifli tabi.

 

 

  • Tesekkurler 2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
sylvanas, 14.12.2023 19:32 tarihinde dedi ki:

yarin closed beta var, subat'ta da cikacakmis. tek cekincem hesap makinemde acar mi acmaz mi bilememek. yoksa alacaktim.

 

8 gb ram, fx 8300 amd, 1050 ti nvidia var. anlayan yakin bir betada deneyen abiler yorum yapabilirler.

betasında oynamıştım, bence kurtarmaz o alet maalesef.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denedim simdilik iki saat civari. ilk buyuk gemiyi alip savas deneyecek kadar oynadim.

 

patates sistemde orta/yuksek ayarlarda gayet sorunsuz calisti. fsr sagolsun. kaplamalar baya kotuydu ve ayar goremedim, belki vardir.

 

oyun baya hizli, fps gibi oynuyosun. black flag'ten bi tik daha hizli ve arcade geldi fizikler. cok rahatsiz etmedi sonucta sim degil. item / stat based bi oyun gibi.

 

kaynaklari adalara yaklasip topluyoruz. gemiden inme sadece sehir liman vs yerlere var. uzay oyunlarindaki dock gibi yaklasip dock diyoruz sonra loading. geminin icinde yurume falan tabi yok ama fps kamerasi keyifli. bi suru detay ve kozmetik sey var. ayrica shantyler de var.

 

baska sehir gormedim, ilk mekan ufak optimal bi yerdi. fiti fiti oyuncu kayniyodu. harita gezdikce aciliyor ama ne kadar buyuk bilmiyorum. hint okyanusu afrika arasi bi yerde.

 

pvp olayina dair cok sorum var. forced pvp mi, pvp flag mi bilmiyorum mesela. surekli bi yerde bi seyler savasiyodu ama npc mi player mi kolay anlamiyosun. spyglass ile info toplaman gerekiyo black flag gibi. goz oynadikca alisir tabi kim player kim npc.

 

base edition alabilirim 1k verip. oyunda baslangic denizinde ubi modu da vardi gidip mizrak aticaktim vazgectim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...