Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi oyun vardı Vol.78


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

bende bi oyun sorayım, limbo gibi ama daha renkli ve güzel grafiklisi, twitch de izlemiştim veya youtube da emin değilim, karakter ev ile kıyaslandığında çok küçük boyutta kalıyo ve evdeki bi adamdan kaçıyodu sürekli, mutfak bölümü zordu epey galiba. çok karışık oldu böyle yazınca ama oynayan varsa kesin aklına gelicek bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyun vardi indie nin hası.grafik namına birşey yoktu text daha ağırlıklı..ekibin ile uzayda başıboş eski uzay gemilerini arıyorduk.gemilerin bazısı zararsız/düşmansız bazısı başka yaşam türleri bulunan gemiler.buldugumuz teknolojileri satardık kullanirdık.hatirlayan varmı yada buna benzer birşey?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim arayıp bulamadığım bir oyun var. Oyunun introsunda fotografik anlatımla bir ejderha yumurtası vardı. Daha sonra bir bölgede başlıyorduk oyuna şato gibi bir yer. third person bir oyundu. Şatonun terasına çıktığımızda uyuyan bir ejderha vardı. Onu uyandırmamız gerekiyordu sanırım ama bir türlü uyandıramamıştım. Bu oyunu arıyorum. 2000s dragon games diye aratıp durdum bulamadım. Single player'dı oyun. 2000'li yılların başında oynadım diye hatırlıyorum. Bu arada Eragon değil daha da eski bir oyundu. 

Litminov tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

yakin gecmiste demosunu oynamistim, aklima geldi acaba cikti mi diye, askerdim hapishaneden kacmayla baslamisti, hapisteki bir albay yardim ediyordu, sigara vermistim bir mahkuma falan, sonra telsiz falan bulup onunla konusa konusa cevrede stealth veya action ile dusmanlari kesip en son bomba sallayan bossu oldurunce oyunun demo kismi bitmisti. baya komikli eglenceli bir oyundu. topdown goruntu.

bilen eden?

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bi oyun var. çok az şey var aklımda çocuklugumda oynayıp sonsuzluğa uçtu. bi yazayım yine de şansına bile vardır. 

90'larda oynamıştım. fps oyun. kırmızı bi top ateş ediyoduk diye hatırlıyorum. böyle tam ortada gidiyodu ateş edince. çok acaip bi ses çıkarıyodu. böyle piüü gibi. hiç böyle hasar verici bir şeyin sesi diil gibiydi.

bu kadar asdd bilen varsa ateşlesin. ne düşman hatırlıyorum ne bişey. mekanlar bile yok. geceydi bi tek. başka nereye yazabilirim bunu ya çocuklugumdan beri bulamadım. 

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...

bi tane daha aklıma geldi. world war 2 fps oyunuydu single player. saklana saklana ateş ediyorduk, ekibe emir filan veriyorduk şuraya geç buraya kurul gibi. bir de düşman da saklanıyordu ve biz ateş ettikçe baskı altında hissettiğine dair yuvarlak bi simge çıkıyordu başlarında. yaylım ateşi açıp düşmanın sindiğine emin olduktan sonra ilerliyorduk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...