-Bonesoul- § 30 Tem 2020, 18:51 Adamin fetocu oldugunu hala bilmeyen kaldi mi ya Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Valvyn § 30 Tem 2020, 19:07 abi enes kanter babalar gibi cikiyo evet ben öyleyim diyip sövüyor Reyize. Bu ve bunun gibilerde cit yok nedense hala sinsilik pesindeler. Ben Boyle bi adamın videosunu neden izlim ? Bilimle onla bunla bu kadar ilgiliyse Fetullah gibi bi yobazin etkisinde nasıl kalabiliyo? Su ve sunun gibi adamlar savunduklarını bile dile getirmeye korkan vatan hainleri. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Oce4n § 18 Şub 2021, 19:18 1,5 saat var daha tam landinge. https://mars.nasa.gov/mars2020/ burada countdown var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
cabiria § 18 Şub 2021, 20:10 ölmeden marsta insan görebilecek miyiz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DavidMills § 18 Şub 2021, 20:26 Bu hıyarı sevmesemde burdan takipteyim. Önemli mesele valla. Ay hadi insin yatacam aq.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli § 18 Şub 2021, 20:47 gelecek bilimde kanalından izleyin bence. sırayla konuya hakim kişileri çıkarıp her detayı anlattırıyolar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DavidMills § 18 Şub 2021, 20:57 mission accomplished..gg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DavidMills § 18 Şub 2021, 21:01 İlk low res fotolarda geldi..Neyse 2023 ayda Kamil abiye mars tan taş sektiriler artık 😛 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Laraken § 18 Şub 2021, 21:02 aynen tertemiz inmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord § 18 Şub 2021, 21:13 Helal olsun valla 👍 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DavidMills § 18 Şub 2021, 21:13 Yaşanabilir en mükemmel yeryüzünün içine edip, yaşanabilesi en zor mekanı acaba yaşanabilir hale getirebilir hale getirebilmenin, en mükemmel merakın sonucu şu işler. Ben olsam kuruş koklatmazdım asdfadada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
reyou § 18 Şub 2021, 21:55 https://www.linkedin.com/in/j-bob-balaram-664b9234/ sen nasil bir kralsin bobo. adam NASA'da basmadik yer birakmamis, yuruyedur cocuk. bir de klonlayin bu adami asdf Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mal § 19 Şub 2021, 10:24 barış özcan nası çocuk gibi seviyor böyle şeyleri, banttan izlememe rağmen o iniş anı heyecanını yaşattı gerçekten allah razı olsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kizillelma § 23 Şub 2021, 02:51 Your front-row seat to my Mars landing is here. Watch how we did it. https://twitter.com/NASAPersevere/status/1363929492138254340 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
xwhiplashx § 23 Şub 2021, 19:44 On 30.07.2020 at 18:04, neutrino dedi ki: Yurtdisina o donem kactiysa kesin fetocudur. Gorunusu zaten fetocu default char. ahahahah 😄 +1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Sam § 24 Şub 2021, 03:34 tekrar the martian'ı izledim de, şimdi bu perseverance'ı da hackleyip kullansa daha da rahat edermiş matt damon. yalnız benim anlamadığım şey bu numuneleri alıp gelecek için istiflemenin esprisi nedir? buraya geri getirecek aleti şimdi yollayamamalarını anlıyorum ama geri getirecek aleti yollayınca zaten numune toplayacağı da yollayabilirlerdi herhalde? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ahmedinejad § 24 Şub 2021, 07:59 atıyorum 2 senede topluyorsa numuneleri tekrar 2 sene beklememek içindir. sonuçta mars yüzeyinde hareket edip oradan oraya gitmek çok basit değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Sam § 24 Şub 2021, 15:38 o kadar uzun bir ömrü yok sanırım ama olabilir. belki de parça parça gönderip riski minimize etmek istediler veya o iş için gereken fon daha büyük, bu başarıyla ödenek sağlayacaklar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş