Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus hava yollarında yaşadığım olay


neworleans

Öne çıkan mesajlar

7 saat önce, Rewendor dedi ki:

Uçakta aklıma gelen en büyük yaşadığım olay "burası boş zaten gelen olursa kalkarız" diye business class koltuğa oturmaya çalışan şark kurnazı çift, hostes onlara laf anlatmaya çalışırken gelen koltuk sahibi genç, koltuk sahibine "evladım bak biz yaşlıyız, arkaya kadar yürütme sen de bizim yerimize oturursun" falan demeleri, eleman tabii ki reddedince de adamın kadına "aman bırak, bunlar fazla para verdik diyolar vermiyolar yeri, büyüklere saygı ölmüş, hiç aile terbiyesi yok" deyip homurdanarak arkaya geçmesiydi.

haha çok iyiymiş ya sevdiğimin çomarlarına bak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pandemi öncesi 2,5 senedir her hafta ist - riyad / riyad - ist yapıyordum. hiç girmiyim arapların yaptıklarına ?

hayatımda bu kadar uçağı pisleten millet ben görmedim ya. ulan yemeği yerde mi yediniz cidden bu kadar nası dökebilirsiniz o yemekleri. adamlar yastıkları, battaniyeleri, kulaklıkları bile yerlere atıp öyle iniyorlar uçaktan. inanılmazlar gerçekten. bi kere okadar kötüydü ki videoya bile almıştım. bulursam atarım telefonun derinliklerinden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bitane daha anlatiyim bu baya like a boss hikayesi, pekin dönüşü çinli bi abimiz geldi benim belim ağrıyor biznısa geçebilir miyim dedi, malasef beyfendi öyle olmuyor diye tatlı tatlı açıklama yaparken hostesler, adam parasını vericem merak etmeyin dedi, çağırdılar yer görevlisini şuan biznıs olmak istiyorsanız 2500 dolar dedi, adam çantasından nakit olarka 2500 dolar verdi, neresi benim koltuğum dedi, bir 10 saniye şaşkınlıktan kimse kıpırdamadı, adamın yerini gösterdiler oturdu, uçak kalktığı an uyudu, inerken uyandırdık eahufeahufa adamın cidden beli ağrıyormuş. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-Adamın cebinde 2500 dolar taşıması.
2-Belim ağrıyor yaa diye yanlayıp beleşe getiririm belki düşüncesi ile sanarken cebinden 2500 dolar çıkarıp vermesi.
3-Adamın cebinde 2500 dolar taşıması.
4-Bu biraz inside joke kıvamında ama biznıs'a binen bir türk/arap ve hintli ikram edilen herşeyden minimum 1 eğer imkanı varsa 2 bazıları uçak boyunca hepsinden sürekli isterken adamın gerçekten sadece uyumak için oraya geçmiş olması. 
5-5 yok bukadar. (5 var la var adam bunu uçakta yapıyor yerde değil)

adamınbiri tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...