Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabamı satıyorum - VW Golf 7 (2014)


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

On 18.06.2020 at 10:49, sipeyskeyk dedi ki:

 

comfortline en boşu mu bunun? o kadar para verip cruise control, otomatik far, katlanan ayna falan alınamıyo mu? Çok daha ucuz arabalarda var bunlar? 2016 boş leon şirket arabam vardı, bunların hepsi vardı mesela. TRye mi böyle boş geliyo yoksa, kerizler nasılsa alırlar diye?

Arka stoplar da highlineın ki net daha çirkin, 20 yıl öncenin modifiye meraklısı ama farki delikanlılarının taktığı çin işi stoplardan takmışlar resmen. Frene basınca alakasız bir grup led sönüp alakasız başka grup led yanıyo, sinyal rezilligine zaten hiç deyinmiyim. Öte yandan comfortlineın stoplar ise gayet güzel.

aktiftablet tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın en çok satan 6. araba modelini ve ilk 10’a golf dahil 4 model sokan markayı ve kullanıcılarını böyle kesin, kendinden son derece emin ve aşağılayıcı kelimelerle boklamaya ne desem bilemedim. Sıfır en dolusundan punto alıp binebilirsin aktif kardeşim, hem cruise control var hem de golfden ucuzmuş, ne diye kazıklanasın değil mi? Beyin bedava sonuçta. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Golf'un ve genel olarak almanlarin opsiyon sorunu var tr'de. Fiyatlari makul tutmak icin az donanimla getiriyorlar, uzerine dogusun yamyamligi da binince comfortline'da abs olmayan donemler gordu memleket. Yani konu vw ile degil de bizim ulkeyle ilgili.

Ha ama dolu hyundai vs. yerine guvenlik donanimi eksiksiz olmak kaydiyla her turlu bos vw'yi tercih ederim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi hayırlı olsun.

@paramecium, abi araba için garaj lazım. Bir de bizde sanayide işçilik çok ucuz. Hatta şöyle diyim geçen sene vw'nin 360 lira istediği fren balatasını kendim takayım diye internette fiyat araştırdım, 155 lira falandı pakedi. Sonra cesaret edemedim sanayiye gittim. Usta 150 liraya parça ve işçilik dahil taktı, bir de çay ısmarladı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizde bu avrupaya gideb opsiyonlar bize gelmiyor olayı tersine dönmeye başladı. artık bizim ülkede müşteriler tarafından bu kadar para veriyoruz şu bile yok denmemesi için dolu getirilip hepten fiyat pahalı oluyor. meselw seat atecanın en dolu donanımı getiriliyor sadece, veya golflerde midline değil midline plus tarzı şeyler getiriliyor, golfun en boşunda auto hold, elektrikli park freni, ısıtmalı yan aynalar gibi donanımlar da var

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ulke ile cok da alakali degil paket durumlari. Mevzu bahis paket olan comfortline da golf ve polonun opsiyonlari ile passat ve jettanin epey farkli konumda. Comfortline ibresi golf ve poloda trendline a oldukca yakinken passat ve jettada highline'a yakin. Mesela cruise led far yagmur/isik sensoru park kamerasi bunlarin tamami  2012 cl passata varken 2016 golfe sadece kamera koymuslardi hatta o bile opsiyonel olabilir, sipeyskeyk de zaten aciklamis neden highline sectigini. Kisacasi vw hatchbacklerde comfortline baya lafta kalan birsey.

Engg tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 saat önce, sipeyskeyk dedi ki:

Hep yapmak istemiştim...

FORUM DIŞINDA SATILMIŞTIR. 
 

134’e verdim. 

hayırlı olsun üstadım. yenisini ne alcan şöyle sağlam bişi belki ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-rezvani-hd-motorlu-araclar-2019-model-rezvani-tank-6400cc-500hp-671142748/detay

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gelen yillara gore de degisiyor opsiyonlar bu arada. Misal babamin jetta comfortline ama benim eski comfortline polo'daki yokus kalkis destegi, start stop vs. gibi ozellikler yok onda.

Ote yandan ben poloyu 2014un 2. Yarisi almistim. Bayagi doluydu, ama 2014'un ilk yarisinda satilan comfortline pololarda diger tum ozellikleri gectim abs klima bile opsiyoneldi yanlis hatirlamiyorsam.

Dogus ne tutturursa gecirmenin derdinde. Seat ve skoda'nin dolu gelmesinin nedeni de o dolu paketlerin vw'lerin bos paketlerine alternatif olarak getirilmesi. Yani musteri atiyorum octavia ve jetta arasinda karar vermeye calisirken dolu octavia ve bos jetta arasinda karar veriyor. Boylece normalde vw'den cok daha ucuz olan bir araci vw fiyatina satiyorlar 3 kurusluk opsiyon ekleyerek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...