Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Xbox One S 1 TB All-Digital Edition


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Xbox One S 1 TB All-Digital Edition konsolu hepsiburada üzerinden alınmıştır ve 17 ay daha garantisi bulunmaktadır. Eşimle game pass oyunlarını beraber oynarız diye almıştım ama işlerden dolayı fırsat bulamadık adam akıllı aynı zamanda Playstation 4 Pro sahibi de olduğum için tek başıma oynarken Playstation üzerinden oyun oynadığımdan Xbox'a vakit kalmadığını fark ettim. PS5 çıktığında pahalı olacağı için öncelikle Xbox'ı satmaya karar verdim. Konsolun ve oyun kumandalarının hiçbir kusuru, teknik ya da kozmetik sorunu bulunmamaktadır.

Oyun kumandalarının içinden çıkan piller bile daha yeni bitiyor uyarısı vermeye başladı ne kadar az oynandığının hesabını oradan da yapabilirsiniz.

2 adet Xbox Kablosuz oyun kumandası.
4 adet açılmamış yeni kalem pil ile verilecektir.

1 TB disk kapasitesi ile bir sürü oyunu yükleyebilirsiniz.

Patiye özel fiyat 2400TL

QXXtuE.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce Peugeot 3008 GT-Line da 135k idi. Senin resim hem ekim ayından kalma hem 1tb hem de tek kollu hali. Şuan tek kol 600TL e makine de 1tb olduğuna ucuza bile satıyor olabilirim.

Edit: Ekim 2017 fiyatı imiş...

@Deathblade 1750 ye mesaj attığın ürün 1tb 2 kol ve garantili ürün ise acıma yapıştır. Hea bende bir de 4 kalem pil var lütfen.

DareJedi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xbox'da o kadar düşmeyebilir çünkü Microsoft 2 sene boyunca çıkacak oyunların Xbox One serisinde de çalışacağını söyledi.

Aşağıdaki linkten de sıfır fiyatına ulaşabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-1-tb-all-digital-edition-4k-ultra-hd-oyun-konsolu--3-on-yuklu-oyun--2-kol--1-yillik-ea-access-p-HBV00000P77QF?magaza=Nethouse

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...