Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürekli Berserker modda dolaşan yavru kedi


Kindolare

Öne çıkan mesajlar

Selam... Geçenlerde sokaktan bir yavru kedi sahiplendim... Tüm aşılarını ve diğer kontrollerini yaptırıp ona yuvamı açtım taa ki 2 hafta öncesine kadar 

2 hafta da kedide neler olduysa sürekli beni av gibi görmekte evde rahat yürümek tam bir hayal oldu, ayaklarım Piri Reis'in dünya haritası gibi oldu 

Veterinerin tavsiyesine uyup ısırmak istediğinde yüzüne üflüyorum ohhh serinledim modunda takılıp yeniden saldırmaya devam ediyor... Aynısı su püskürtünce de oluyor... Bazen kucağımda uyuyor, uyanınca düşmanını görmüş gibi ellerimi ısırmaya devam ediyor, halbuki ben onun yuvamın mırmırı,  bana arkadaş olsun diye aldım, şimdi neredeyse çevik kuvvet çağıracağım eve girebilmek için, 

İnsanların binlerce yıl önce kedileri evcilleştirdiklerini biliyordum... Acaba benim kedim bir istisna olabilir mi ? 

 

Bu arada kedimin adı Çheetos acaba isme mi çok takıldı ? 

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazı kediler öyle oluyor. büyüdükçe ne olacağını kestirmek de kolay değil. benim kedim de yürütmez her fırsatta ısırırdı ama büyüyünce kendini baya sevdiren ama sevmediği yerini fln elleyince ısıran ya da arada kudurup diğer kediye kafa atan bir pantere dönüştü.

hiç sevemeceğin bir kedi de olabilir, benimki gibi de olabilir kedi işi biraz böyle. yıllar önce sokaktan bulmuştum bi tane yazlıkta baktım büyüdü etti hiç bir zaman sevemedik. ne zaman sevsek hemen ısırır oynamaya fln başlardı.

şuan elinden gelebilecek tek şey elinle asla oynatmaman, elini ısırırsa kızman burnuna üflemen vs. bi nebze düzelebilir. benimkine öyle davrandım ama ayaklar kaldı mesela. hala yerde ters yatıp ayağa trap atıyor.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://url=https://hizliresim.com/HXTyaU]HXTyaU.jpg[/url

 

Benim yavru bu beni ısırmadan saniyeler önce ?

 

Bu arada ben bu kediyi sahipsiz buldum köpekler kovalıyordu... 

 

Saat 9 akşam 5 mesai yapan birisiyim kedim evde tek kalıyor... Gelincede 1 saate yskın oynuyorum ipiyle ve topuyla ancak dediğim gibi sanırım oyuna doymuyor sürekli ayaklarıma ve ellerime saldırıyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu adamlar yabani sokak kedilerini toplayıp evcilleştirip sahiplendiriyorlar. baya deneyimliler bu konularda:

 

sabahtan akşama kadar evde yalnız kalan kedinin saldırmaması da fazla zor bu arada. kardeş al bir tane yanına enerjilerini atacak oyun arkadaşı olurlar birbirlerine. evde yokken oynarlar.

Oce4n tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk kedimizi aldığımızda, buna benzer sorunlarla karşılaşıyorduk. Evin bi duvarına kanca gibi bişi taktım. O kancaya ip, ipin ucuna da bi oyuncak bağladım. Koşup koşup onunla oynuyordu. Biz gelince bizimle oynuyordu ama o oyuncağın yanından geçerken bi tokat atmayı da unutmuyordu. Yavruluğu geçince bütün gün yatmaya başlayacak zaten. İki kedimde yatakta dötlerini devirmişler yatıyorlar. Dün gece 3gibi oyun oynamaya başladırlar ama. 

26 dakika önce, Xenocide dedi ki:

Benimki de ufakken tam bir şeytandi (adina diablo koydum düşün) uyurken elime ayagima atlardi. Zamanla biraz kendi kendine kirildi, biraz ben ogrettim, bi de simdi ikinci kedi geldi eve, artik enerjilerini birbirleri uzerinde atiyolar. Bana da mincirmasi kaliyo ?

İkinci kedi önemli bir faktör ayrıca

 

(Erkek olanın adı Diablo, dişinin adı Andariel. 6 aylık köpeğimizin adı Lilith.)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...