Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Persona 4 Golden (PC Port)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

drop olmayan personalar ya sadece fusing sonucu çıkanlar ya da çok spesifik, sayılı şeyler. hepsini compendiuma ekle, parayla çıkarırsın zaten droplamakla uğraşmazsın. droplanan personaların genel olayı da zaten fusing için kuşlanılmaları. early game hariç drop persona kullanılmıyor pek zaten, en iyileri fusedlananlardan çıkanları tekrar fuselayıp filan öyle damıtıla damıtıla en son çıkanlar.

parayı verince takıma ekleniyor gene droplanmış gibi ama compendiumdaki hali neyse o gelir. lvl almışsa, skill eklenmişse filan tekrar rewrite et, gelişmiş hali dursun kayıtta.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım bende başlıyorum.

Bunda böyle "şunu mutlaka yapman lazım", "şu questi yapmazsan şunu bulamazsın" ya da "walkthrough guide açıp harfi harfine takip etmezsen good endingi ıskalarsın" gibisinden birşeyler var mı? Nelere dikkat etmek lazım?

Sağda solda okuduklarımdan blind walkthrough gitsem pişman edecek gibi bir izlenime kapıldım da ondan soruyorum ^^

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haa yani evet değişik sonlar var. walkthru bakmadan gideceksen de periyodik saveler tutardım ben olsam belli aralıklarda. fail ending filan görmek de iyi sonra geri gidip düzeltmek için. kritik şurada save al diyecek kadar net hatırlamıyorum ama, çok oldu oynayalı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu oyunda malum yere gelince zaten oyun bas bas bağırıyor ''save al hacı, dönüşü olmayan yere giriyorsun'' diye.

@Sam gibi save scam? yaparsınız en kötü işte. niye guide ile falan uğraşıyorsunuz yiceniz ağzınınız tam ortasına spoyu. zevkiniz piç olacak.

knox tarafından düzenlendi
mention
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 29.06.2020 at 23:27, knox dedi ki:

niye bir insan daha önce bitirmediği bir oyunu 'true ending' alacam diye spolarla boğuşur, anlayan beri gelsin.

Spolarla boğuşmak istemiyorum ama işte aynı oyunu 20 defa oynamak ta istemiyorum diye.

 

Bir de cidden guide lazım bana, daha ilk dungeonda Yukiko'yu keseceğim diye canım çıktı normal mod olmasına rağmen, anca 5-6 defada filan kesebildim. Neyi yanlış yaptım anlamadım ama HP/SP yetiştiremedim, bütün itemlar bitti neredeyse.

Shadowlarla kapışmak yerine kaçmam mı lazımdı? Belki öyle yetişirdi (gerçi kaçılmıyor sanırım bayağı hızlı hareket ediyorlar görünce. stealth mümkün mü?)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dövücen abi hepsini bam bam bam xp gelicek.

hard'da oynuyorum, 2-3 kere öldüm de party wipe'tan değil, main char ölünce res'lemene izin vermeden gg çekiyor baldur's gate gibi >_>'

yukiko'ya daha gelmedim gerçi de knight boss'u dövmüştüm en son. her elementi tek tek deneyip indiriyosun çok karmaşık bi combat'ı yok oyunun şimdiye kadar

bi de sp veya sp item bitince çıkıcan işte. bikaç gün izin veriyor oyun. sp'siz skill kullanmadan çöpsün çünkü

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sp idaresi önemli, özellikle başlarda. başlarda tavsiyem sp'nizi healing için kullanmanız, hp harcayan da fazla skill kullanmamanız. sp'min hemen hepsini (me)dia'ya ayırıyordum. o şekilde uzun süre dungeon grind yapılabiliyor. oyun ilerledikçe (me)diarama, çeşitli sp kazanma yöntemleri, daha çok sp item vs gelince rahatlanıyor.

ama dungeon boss'una dalacağınız zaman herşeyiniz max'ta olmalı, hatta sağda solda dövüşmeden ona bir geceyi ayırın. boss'lara yamulmuş girmeyin yani. her boss'un kendi spesifik stratejileri var ama takımda boss'un elemente weak birini almadıysanız ve mc'nin personaları geliştiriyorsanız sorun yaşamamanız lazım fazla.

post-game'de açılan ultra zor boss filan oluyor persona'larda, onlar iddialı zor sadece.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...