Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik Kepenk Tamiri


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Dun garajin kapisini acarken apartmanin sigortasi atti, sonrasinda garaj kapisi yarisi acik bir sekilde kaldi.

Aliciyi kontrol ettim, soktum, sigortasi yandiydi onu degistirdim, calisti. Simdi kepenk asagi iniyor, duruyor ama yukari kalkmiyor.

Yetkili servis geldi (220'ye takili uclari ciplak kabloya ciplak elle daldi cocuk, servis de bu), motor hic calismiyor komple degismemiz lazim 1000 lira dedi. Tamiri yok mu falan diyince, sokunce dagiliyor, tamiri yok bunlarin dedi...

Daha once benzer bir olay yasayan var mi? Ben tamir edilemeyecek bir sey olduguna inanmiyorum. Kirada oturuyorum bu arada, ev sahibiyle gorusemedim hala, bosuna 1000 lira versin istemem de ne yalan soyliyim. Ote yandan elektrikler gidince bozuluyormus, elektrik sirketi oduyormus vs. tamir masrafini, oyle bir sey anlattilar. Bu olme esegim olme tadinda bir sey mi? Cunku bu son 10 gunde 5 6 kere elektrik gitti oturdugum bolgede... Belki oyle de halledilebilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Motorun marka modeli ne? Endüstriyel bölgelerdeki sanayilerde ondan anlayan birilerini bulabilirsin, götürsen bi bakarlar muhtemelen. Sonra da başka elektrikçiye taktırırsın.

Philips akım koruyuculu çoklu prizlerin üzerinde de elektrik sıkıntısından yaşanan zararı bilmemkaça kadar karşılarız diyor. Dava vs belki bi ihtimal ama hiç duymadım, öyle olsa batar elektrik idaresi muhtemelen. Bir de sadece onların suçu değil ki kesinti, bin tane parametre var. Davadan kolay sonuç çıkmaz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Motorun markasını bilmiyorum da kepenkler White Form diye bir marka, artık hangi motoru kullanıyorlarsa işte. Küçük bir şehirde oturduğum için bir tane servisi bunlarla ilgilenen, o da işte dün gelenler.

Hala ev sahibine de ulaşamadım işin komiği, emlakçı üzerinden görüşüyoruz paşayla, emlakçı da kulak arkası ediyor...

Elektrik idaresi işi de dediğiniz gibiymiş, dün emlakçıyla konuşurken "hurafe abi onlar" dedi adam sfd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o sigortanin kendisinden bahsediyor sanirim.

Simdi ayni yerde oturan bir arkadasla konustum, o elektrikten olmuyor, motorlar zayif, kepenkler agir o yuzden bozuluyorlar kisa surede dedi. Ayni seyi yasayan bayagi bir tanidigi varmis.

Iyi dumen tutturmuslar sanirim, en ucuz kepenk sistemini takip, bir kac sene sonra bozulunca "abi elektrikten oluyor yav, yenisini takalim alirsin parasini tedastan" diyip itekliyorlar dandik aletin yenisini. Kat karsiligi site yapan muteahit memnun, kepenkci memnun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kütahya'da oturuyorum abi, yoksa İstanbul'da bir sürü tanıdık var şu işlerle ilgilenen. Söylediğini yanlış anlamadıysam yüksüz çalışıyor motor, manuelden yukarı sardırabiliyoruz, aşağı indirip, duruyor falan. Sadece yukarı sarmıyor, sarmayı denemiyor bile. O yüzden board diye düşünmüştüm. Ama inan hiç bir şey anlamadım elektrikten ziyade elektronikten anlıyorum, çok yabancı geldi yapısı.

Dün ev sahibinin teyzesi garajın kapısını açık görünce bana telefon açtı (karşı komşum). Sonra kendi elektrikçilerilerini yollayacaklarını söylediler. Ben o arada işe gittiydim, adamlar çalışan alıcıyı söküp, garajın kapısını da yarısına kadar indirip (geri zekalılar muhtemelen alıcıyı denedi, aşağı indirdiğini görünce YUKARI KALDIRMA TUŞU BOZULDU dediler) gitmişler. Şimdi arabayı garaja da sokamıyorum sdf.

Telefonda da özellikle alıcının çalıştığını, komşunun alıcısını falan takıp denediğimi söylemiştim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

Merhaba, bende bu konu hakkında bende bazı sıkıntılar yaşadım.. malum servislerle uğraşmak biraz zor. Buna benzer bir sorunu internette arattığımda otomatik kepenk tamiri ile alakalı birçok farklı blog yazısını yazmış ve detaylandırmış bir web sitesi buldum. Göz atmanızı tavsiye ederim.

linki burada bırakıyorum otomatik garaj kapısı tamiri

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...