Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Shield TV


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Ben de Ocak ayında aldım Prosunu. Tanıtımlarında Pronun farkı 1gb ram ve plex serveri olarak kullanabilirsiniz diyorlar fakat aslında en büyük fark pronun işlemcisinin 64bit olması. 

Sideload diye bi geyik var, apksi olduğu sürece tüm appler kurulabiliyor. Benim bulduğum en kolay yöntem bi file explorer kurup onu google drive'a falan bağlamak. APK ları oraya atıp, usb bellek falan bağlamadan kurulabiliyor.

VPN olarak shadowsocks kurmuştum bi google cloud hesabına, onu aktif edip herşeyi kullanabiliyorum.

Cloud gaming olayında da bazen sapıtabiliyor, güncellemenin geri alınması, dilin değişmesi falan gerekiyor düzeltmek için ama çalıştırdığın sürece baya keyifli. Tek sorun wirelesstayken aşırı sapıtması. PC'den laptopa oyun stream ederken sorun yaşamıyorum aynı ağ içinde ama shield wifi olduğu zaman kaldıramıyor. Ama ethernet bağlıyken muazzam. Eskiden kalma bi Xbox 360 alıcısı vardı, onu da destekliyor kablosuz gamepad için.

Standart bi android boxtan farkı kasma yavaşlama olmaması. Herşeyi çat çut açıyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Gamepad olarak buna bakın, Android ile başarılı: https://forum.paticik.com/topic/8993893-8bitdo-sn30-pro/

Android TV olarak, bende de Xiaomi Mi Box S 4K var. Performansı iyi ama çok ender kullanıyorum Netflix'le filan HDR olmadığından. Nvidia Shield'da HDR var.

Mi Box S'i emulatör ve bluetooth kulaklıkla TV izlemek için kullanıyorum, bir de Kanopy gibi, Crunchyroll gibi TV'nin marketinde olmayan programlar için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Dolby Vision olan TV aldıysan faydalan ama yani. Gerçi TV'nin kendisinde Netflix ve Amazon Prime varsa sırf bunun için de ek para vermeye değmez tabii. Zaten tüm içerik bunlarda.

PS. Dolby Vision olup da Netflix ve Amazon Prime olmayan bir monitörler vardır zaten, öyle bir TV olduğunu sanmıyorum. Bu durumda 9. nesil konsol için HDR desteği olan oyun monitörü alacak benim gibi adamlar düşünmeli bunu bir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...