Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI RTX 2060 OC - AMD Ryzen 5 2600 garantili


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

dKbppVs.png

 

şuraya göre bi uyum sorunu yok gibi duruyor. Şimdi önemli olan fiyat. Bi de benim ekran kartım Asus GTX970 Rog Strix, bu kartın satılma potansiyeli nedir ve kaça satılır bu da önemli. Eski nesil olduğu için alıcı bulamama durumu olur mu? Hani niyetim bunu satıp üstüne 500 koyup seninkini alabilmek ama hayaller paris hayatlar beylikdüzü de olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

29 dakika önce, Xenocide dedi ki:

abi bi şeyi sorayım, sadece ekran kartını satmayı düşünür müsün, düşünürsen kaça? bi an ikisini birden düşündüm de sanırım işlemcin benim anakartla uyumlu değil. hani benimkileri satar ordan gelen paranın üstüne pederbanktan gömer alırım gibi heves ettim de.

Anakart Asus Z170 Pro Gaming Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400 MHZ.  çok takip edemiyorum artık bu piyasayı, ama sanırım soketler farklı. bi de anakartı değiştirmeye gücüm yetmez malesef. o yüzden sadece ekran kartı dedim. keza senin ekran kartı benim anakarta uyar mı ondan da emin değilim ya.

Abi 2400 e bırakırım. 2500 altında düşünmüyordum aslında ama patiye gitsin ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abov çokmuş ya ?

benim kartı okutabileceğim maksimum fiyat 1000 tl gibi araştırdım internetten. onun üzerine de koyabileceğim maksimum para yine 1000 tl. yani 2 şartımı da maksimuma zorladığımda elime 2000 tl geçiyor.

 

neyse bi anlık güzel bi hevesti benimki. yaşandı bitti saygısızca ?

ha yok dersen senin gtx 970'i 1500'e alacak adam tanıyorum, o zaman olur dfgds

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2. El donanim ile icli disliyim son 1 2 senedir. 3000 uygun fiyat fakat ikisini birden satmak yerine 750+ 2250 gibi fiyat verirsen daha hizli satilir %90. Dh ye ve sahibinden e de koyabilirsin, alicilar genelde bu sitelere bakiyorlar.

Engg tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, -Bonesoul- dedi ki:

dh'da dendi işte, currency olarak luppo kullanıyolar.

yok be abi o kadar da degil, ilgilenen almak isteyen insanlar çıkıyor. Gerçi son satmaya çalıştıgım rame karşılık külüstür ekran kartı + wireless mouse klavye seti ve 2.5" harddisk teklifi gelmişti, en azından alakalı şeyler ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş 3 bilinmeyenli denklem gibi, önce CPU anakartla BIOS flashsız çalışmadı. Sonra BIOS Flash için kullandığımız Flash Disk bozuk çıktı. 

Bir de paslanmışım ya eskiden CPU, ekran kartı değiştirmek dediğin 10 dakka sürerdi, adamın getirdiği Nocturna Cooler'ı montaj edecez diye forklift kiralayacaktık az daha.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...